Krásná s novinkami od Dermacolu

Krásná s novinkami od Dermacolu

2. května 2018, novinky, dekorativní kosmetika, Dermacol, krása, péče, vzhled

Sponzorované odkazy

Značka Dermacol a její dekorativní kosmetiky je v České republice známá již po mnoho let. Jedná se o českou kosmetiku, která prvně prorazila ve Filmstudiu Barrandov v Praze, počátkem 60. let. Spojení odborníků z filmových studií a dermatologů z Ústavy lékařské kosmetiky v Praze tak dalo vznik této úspěšné a oblíbené značce. A ačkoliv značka začínala u filmových hvězd, je běžně k dostání v hypermarketech i drogériích. Její výrobky nejsou testovány na zvířatech a naprostá většina z nich je hypoalergenní. Není tedy divu, že klientela kosmetiky Dermacol se stále rozrůstá a značka tak neustále přináší skvělé novinky na trh kosmetických výrobků.

Krásné řasy jako z filmu

V mnoha filmech můžeme vidět, že má herečka nádherné a dlouhé řasy. Trendem se stalo také prodlužování řas metodou lepení umělých řas. To však pomalu, ale jistě zavrhujeme a navracíme se spíše k přirozenému vzhledu. Existuje celá řada přípravků, jako jsou vyživovací séra na řasy, které nám s růstem řas dopomohou. Avšak důležitá je také správná volba řasenky.

Jak jistě víte, některé řasenky řasy spíše slepí dohromady a nedosáhnou žádaného efektu. Proto při výběru řasenky hledíme na tvar jejího kartáčku. Kromě tvaru kartáčku by nás pak mohlo zajímat také složení řasenky, zda obsahuje některé z vyživujících složek. Značka Dermacol si na kvalitu svých výrobků potrpí, můžeme tedy očekávat, že novinky v podobě dvou řasenek, budou splňovat svůj účel.

řasenka Selfie od Dermacolu vám vykouzlí svůdný pohledřasenka Selfie od Dermacolu vám vykouzlí svůdný pohled

Nové řasenky

Těšit se tedy můžete na řasenku Selfie, která opravdu dokáže vytvořit efekt umělých řas jako z filmu. Řasenka maximálně prodlužuje řasy, díky skvěle tvarovaného kartáčku. A také řasy „zahustí“ a přidá jim na objemu, jako když máte umělé řasy.

Artist Lash řasenka dodá řasám na objemu a délceArtist Lash řasenka dodá řasám na objemu a délce

Druhou řasenkou je řasenka Artist Lash. Tato novinka nabízí ženám v běžném životě a domácnosti možnost stát se vlastní make-up artistkou. Již jeden tah kartáčkem novinky Artist Lash zajistí prodloužení a objem řas. Kónicky zúžený kartáček navíc perfektně oddělí řasy od sebe, viditělně je prodlouží a natočí každou řasu zvlášť – od kořínku, až ke konečku.

tužka Gorgeous Eyebrow je tou správnou tečkou líčenítužka Gorgeous Eyebrow je tou správnou tečkou líčení

Kočičí pohled

Dekorativní kosmetika Dermacol však myslí na celkový vzhled vašeho pohledu. Do svých novinek tedy zařadili také nově oboustrannou tužku Gorgeous Eyebrow. Jeden konec tužky zvýrazní a perfektně dotvaruje vaše obočí. A druhý konec zase poslouží rozjasňovač pro oční okolí a pod obočí, pro podtržení vašeho pohledu.

Zdroj foto: Dermacol

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu