Čistý luxus: s H&M

Čistý luxus: s H&M

19. února 2018, luxusní, dámská móda, H&M

Sponzorované odkazy

Švédská společnost Hennes & Mauritz AB, je u nás a v dalších zemí dobře známá pod zkratkou H&M. Firma se zaměřuje na výrobu módního oblečení pro muže, ženy, teenagery a děti. Nás však dnes bude zajímat především dámská móda, v podobně jednoduchosti a čistého luxusu, který H&M nově přináší se svou další kolekcí. Firma se rozšířila do 55 zemí světa a v dnešní době napočítáme již přes 3 500 obchodů a více jak 116 tisíc zaměstnanců společnocsti H&M.

V jednoduchosti je krása

Říká se, že všeho moc škodí, nebo také, že v jednoduchosti je krása. Toho se drží také společnost H&M. Ačkoliv zde můžete najít i výstřednější a barevné kousky do vašich šatníků, H&M se zejména zaměřuje na čistotu, luxus a jednoduchost. To vše také vyzařuje z jejich modelů. Novinky na trhu s módou pak nesou zejména přírodní barvy, zvířecí či květinové vzory, nebo luxusní barvy s odleskem do zlaté, či stříbrné barvy. Trendem se staly také sametové materiály v rudě vínové, či námořnické barvě.

velurové šaty se štrasemvelurové šaty se štrasem

Semišové luxusní šaty

S blížící se plesovou sezónou vás možná nadchnou šaty od společnosti H&M – velurové šaty se štrasem. Jedná se o použití trendy semišového materiálu v rudě vínové barvě. Materiál je velice pohodlný, ale také teplý – což oceníte zejména teď v zimě. Šaty jsou navrhnuty se štrasem, nebo-li se štrasovým límečkem u krku. Kombinace rudé provokativní barvy pro sebevědomé ženy a nevinně vyhlížejícího límečku pak dodává šatům opravdový šmrnc a nádech luxusu.

semišová luxusní malá kabelkasemišová luxusní malá kabelka

Luxusní doplňky

Co se týče doladění outfitu, k výše zmíněným šatům můžete zvolit trendy zlatou či stříbrnou barvu. Například mnohé z vás určitě ocení semišovou kabelku, která se svým materiálem hodí k šatům. Je zbarvena do stříbrné trendy barvy a přes rameno, při jejím nošení, vás bude zdobit stříbrný řetízek. Jedná se o menší kabelku, kterou tak využijete na společenské akce, jako je ples, posezení v kavárně, pracovní schůzky, nebo nějaká ta party. Zapínání kabelky je pomocí magnetu.

stylová košile s volánemstylová košile s volánem

V H&M rozkvetete i v zimě

Jak jsme již zmínili, trendem jsou a budou nadále také květinové vzory. Proto mezi novinky společnosti H&M zavítala také košile s květinovým vzorem a volánem kolem krku. Košile svým stylem nabádá spíše k eleganci, jemnosti, čistotě a něžnosti. Avšak ve spojení se správným sáčkem, či dobře vybranými kalhoty, působí také luxusně. Možná i díky volánku u krku, který připomíná doby baroka.

Zdroj foto: H&M

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu