Slevománie pokračuje: krásné levné šaty a sukně

Slevománie pokračuje: krásné levné šaty a sukně

1. února 2018, Nila, slevy, dámské šaty, móda, dámská móda

Sponzorované odkazy

Internetový obchod Nila vám nejspíše už nemusíme představovat. Z jejich stránek vám často přinášíme novinky a informujeme vás o aktuálních trendech a nabízených značkách na e-shopu. Pro ty, kteří o tomto webu však čtou prvně, můžeme říci, že se jedná o internetový obchod, který se zaměřuje na tzv. „slow fashion“. Jedná se tedy o elegantní a trendy módní nabídku oblečení, bytových doplňků a dekorací. Obchod Nila spolupracuje se světovými značky a designéry a i zde nastal povánoční výprodej. Mrkneme se tedy na pár kousků, které by vás mohly inspirovat pro váš šatník do nového roku 2018.

Slevy na šaty a sukně

Na webových stránkách nila.cz můžete aktuálně zaznamenat slevy zejména na dámské šaty a sukně. S nákupem šatů či sukně vůbec nemusíte otálet. Nejen že se blíží plesová sezóna, ale s vhodnými teplejšími punčocháči je vynosíte i teď v zimě. Navíc čas se žene kvapem a než se nadějeme, bude tu jaro.

sukně Esther od značky Laniussukně Esther od značky Lanius

Trendy dámská sukně ve výprodeji!

Slevomnie opravdu stále pokračuje a tak teď můžete nakoupit velice levně i ty dražší kousky do vašich šatníků. Jedním z nich je například Esther od značky Lanius. Tuto sukni oceníte i teď v zimě a v chladných začátcích jara, či na podzim. Je totiž vyrobena ze 100% merino vlny a její materiál je příjemně hřejivý. Lanius si potrpí na sytost barev a tak tento model seženete ve světlé barvě fialek, která určitě přiláká zrak okolí. Sukně je úzce a elegantně střižená, s trendy vysokým pasem.

šaty Bloomsšaty Blooms

Dámské módní šaty

Inspirací do kanceláře, pro volný čas, ale také pro nadcházející jaro vám mohou býti šaty Blooms. Jedná se o šaty kratšího střihu, s krátkými rukávy. Ačkoliv jsou černé, jejich vzor květů a lístků vás rozjasní a rozveselí. Přírodní vzory se v nadcházejícím roce budou opět vracet, můžete tedy využít slevy a nakoupit už nyní. Střih šatů po kolena a délka rukávů po lokty tak působí slušnějším a elegantnějším dojmem. Zároveň šaty působí velice žensky a něžně.

tričko Flowertričko Flower

Výprodej snad na vše

Avšak nejde jen o šaty a sukně. Výprodej po Vánocích je všude a na všechno. Můžete si tedy vybrat nějakou krásnou věc z dámské módy. V nabídce jsou košile, topy, trička, kalhoty, svetry, kabáty, legíny, ale i šátky a šály, či punčocháče. Téměř o polovinu levněji ze své ceny tak můžete zakoupit například trendy tričko Flower, vyrobené z 100% biobavlny. Nejen že má skvělý materiál, ale také vás opět potěší módní květinový vzor pro rok 2018.

Zdroj foto: Nila

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu