Zima s Levis

Zima s Levis

25. ledna 2018, zimní kolekce, levis, džíny, denim

Sponzorované odkazy

Ačkoliv jsou Vánoce za námi, stále je vhodný čas pro nákup vánočních dárků. Mnozí z nás si totiž šetří penízky až na povánoční výprodeje a tak i v těchto novoročních měsících si můžete stále nadělovat vánoční dárky. Mezi oblíbenou módní značku patří také oblečení Levis. Značka Levis se na vánoční shon perfektně připravila – pojďme se tedy podívat na nějakou tu inspiraci k nákupu. Tyto zimní měsíce navíc nabízejí nové kolekce a novinky v oblasti trendů pro rok 2018.

Stylová džínový bunda

Jelikož Levis miluje nadčasovou módu, nesmí chybět tzv. „džíska“. Džínová bunda se nosí již přes 50 let a můžete ji vidět i na mnoha hvězdách a celebritách. Je to prostě neutuchající trend od rockerů, po milovníky nedbalé elegance. Navíc je její využití velice univerzální. Vynosíte ji na jaře, v létě v podvečer, ale i na podzim či v zimě, na místo svetru pod kabát. Také si můžete pořídit typ Sherpa, což je zimní varianta džínové bundy, s měkkým a hřejivým kožíškem. Tyto teplejší varianty do zimního počasí se šijí také z manšestru, nebo jsou k dostání v luxusní variantě, v černé barvě z buvolí kůže. Dámy ocení jemné ženské provedení s výšivkou růží na rukávu, nebo si lze džínovou bundu doladit svépomocí, s nášivkami a špendlíky z Levi’s ® Tailor Shopu.

Levis jako klasika

Mezi klasickou a známou módu patří tričko s logem Levis. Tričko je k dostání v různých barvách. Typické je bílé tričko s červeným logem. Teď ale, v období zimních svátků, se stala oblíbená také varianta s černým či bílým podkladem a se zlatým logem Levis. Ve stejném provedení si pak můžete zakoupit i mikiny Levis, které se teď na zimu budou hodit. Tento styl je prostě klasika a a jeho sportovní varianta pochází z 80. let – oblékal jej například americký olympijský tým v roce 1984. Edice stříbrné a měděné barvy je pak limitovaná, pouze v tomto zimním období.

Od denimu po doplňky

Levis je také proslulý denimovou kvalitou svých džínů. Mezi ty nejoblíbenější pak patří džíny 501 ® SKINNY. Zakoupit si však od Levisu můžete také nejrůznější doplňky a módní vychytávky, jako jsou výše zmiňované nášivky a špendlíky na vlastní tvoření oufitů, nebo šátky bandany, tašky Tote, batůžky L-packy, či kožené peněženky.

Zdroj foto: Levis

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu