Nila Top výběr

Nila Top výběr

21. února 2018, tipy, blízcí, rodina, přátelé, rtěnky, šperky, olejíčky

Sponzorované odkazy

Ačkoliv je po Vánocích, neznamená to, že obchody nemají co nabídnout. Právě naopak! Do obchodí přicházejí nové kolekce pro další rok. Mnozí také využívají povánočních slev a nakupují právě teď. Ženy se zásobují například kosmetikou na zimu, vybírají vhodné šperky na plesovou sezónu, nebo vhodné dárky pro své blízké. Muži se zase poohlížejí po slušivých košilích, špercích pro partnerky k Valentýnu a podobně. Na nila.cz můžete skvěle nakoupit nejen o Vánocích.

Kosmetika na zimní období

V každém ročním období naše pleť, vlasy a kůže těla trpí vlivem počasí. V létě nás spaluje neutuchající slunce a mažeme se opalovacími krémy. Dokonce i olejíčky na vlasy už obsahují ochranný UV filtr. V zimě však může být naše pokožka vysušená mrazem a pleť až zašedlá, jelikož jí chybí sluníčko. Také naše vlasy trpí díky sněžení a mrazu, nebo kvůli častému nošení čepice. Na nila.cz, kromě oblečení a bytové dekorace, seženete právě i vonné olejíčky, kterými potěšíte vaši kůži, i pleť na tváři. Olejíčky můžete použít i jako kůru pro třepení konečků vlasů. Mají příjemnou vůni a blahodárné vyživující účinky. Na výběr je například olej z růží a pačuli, či levandulový, s výtažky z bergamotu.

Polibek krásy

Na ples a další zimní společenské události pak každá žena ocení oslnivý a půvabný úsměv. Ten si můžete přičarovat díky rtěnce z obchodu Nila. Na výběr je celá škála barev a nechybí samozřejmě ani klasický vášnivý rudý odstín South Pacific Coral. Kromě rtěnky je vhodné ale používat také balzám na rty. Přeci jenom v zimě často trpíme na suché a popraskané rty, na kterých pak ani kvalitní rtěnka nevypadá dobře. Předcházet tomu můžete pomocí balzámů, které jsou v praktickém balení. Na výběr je máta a růže. Balzám je složen ze slunečnicového, ricínového a olivového oleje, kakaového másla, včelího vosku a z esenciálních olejů. Skvěle vyživuje, hydratuje a chrání rty.

Potěš sebe i své blízké

Zejména v zimě pak nikdo nepohrdne krásným dárkem v podobě šperku. Ne, že by se v létě šperky rozdávat nemohly, ale v zimě je nosíme častěji. Prožíváme celou řadu zimních svátků, účastníme se firemních večírků, party s přáteli, nebo různých plesů. A tak takový šperk jen tak z lásky, nebo k Valentýnu přijde vhod. Konec konců, také si nějaký můžete nadělit sama sobě, jen tak pro radost, ať se na tom plese či firemní večírku trošku blýsknete.

Na webových stránkách Nila si pak můžete pořídit opravdu výjimečné šperky, jelikož tento obchod se snaží vybírat jen to nejlepší ze světa a veškerý styl, který zde naleznete je vyjímečný. Krásnou kombinací, vhodnou téměř pro každou událost, jsou oválné a lehce asymetrické náušnice Mismatched Holy, středně dlouhý náhrdelník Tulip – připomínající květ tulipánu a elegantní náramek s jemnými záhyby ve tvar vlnek – Wavy Bangle. Vše je vyrobeno z mosazi, ve zlatém provedení. Jedná se krásné kousky, které se na každé ženě budou jen vyjímat!

Úvodní foto: náhrdelník Tulip

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii doplňky, kosmetika, ostatní, ostatní, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje, šperky a hodinky, vlasová i tělová, vlasy a účesy a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu