Slevy, slevy a zase slevy! Kde? Na Bonprix.cz přece!

Slevy, slevy a zase slevy! Kde? Na Bonprix.cz přece!

16. ledna 2018, slevy

Sponzorované odkazy

Titulek zní jasně – dnes se budeme bavit o slevách na Bonprixu, které můžete právě v tomto období využít. Slevy jsou vždy po Vánocích – takřka všude a na všechno. Někdy se však jedná o slevy „umělé“ – tedy vyšší cena po slevě, jak původní cena před slevou. Na stránce Bonprix.cz však jasně vidíte i původní cenu. Navíc se nemusíte mačkat v přeplněných obchodech a vše si objednáte online, pěkně z pohodlí domova. Co vše tedy na Bonprixu seženete? Pojďme se podívat na pár lákavých nabídek.

Zamilované do zimy

Aktuálně stránka Bonprix.cz nabízí akci „zamilované do zimy“. Jedná se o slevu na vybrané výrobky a to až o 20% z původní ceny. Na neštěstí zima je pěkně dlouhá, takže neváhejte a klidně ještě zimní oblečení nakupujte. Určitě vám nezůstane ležet ve skříni a vynosíte ho! Zejména pak příjemné pletené svetry, mikiny, nebo vatované bundy stále ještě přijdou vhod. Vše je z kvalitního a hřejivého materiálu, v moderním provedení.

Zimní elegance

Kromě svetrů a bund se můžete těšit také na slevy na šaty. Elegantní můžete být přece i v zimě. Šaty na Bonprix, ze zimní nabídky, jsou pletené, z teplého materiálu. Doporučujeme zvolit hřejivé punčocháče a vysoké kozačky, které se ke kratšímu sexy střihu budou zaručeně hodit. Šaty se hodí jak do kancelářského prostředí, tak na volnočasové aktivity, jako je káva či posezení s blízkými. Na Bonprixu najdete více druhů a stylů pletených šatů, se slevou až 20%. Také si vyberete z více barev a velikostí.

Další slevy

No a kromě akce „zamilovaná do zimy“ najdete u každé kategorie (ženy, muži, děti) slevy na vybrané zboží stránky Bonprix! Je to mix všehochuti, takže se můžete těšit třeba na pánské boxerky, dětské oděvy, jarní obuv pro dámy i pány (jaro se kvapem blíží, využijte toho) a na další krásné věci. Pány pak určitě potěší i sleva na oblek, pro nadcházející plesovou sezónu! Jedná se o dvojdílnou soupravu, v moderním střihu Regular fit, který podtrhne postavu správného chlapa. Při této koupi jde pak dokonce o slevu celých 40% a to se už nejspíš vyplatí!

Zdroj foto: Pixabay.com

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, jaro, letní boty, ostatní, ostatní, pánské oblečení, slevy a výprodeje, slevy a výprodeje, tenisky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu