Buďte styloví: s modními doplňky na Nila

Buďte styloví: s modními doplňky na Nila

28. února 2018, peněženky, batohy, styl

Sponzorované odkazy

Přestože po většinu času lidé řeší, jaké trendy kousky oblečení si zrovna pořídí, pravdou zůstává, že celek utváří maličkosti a detaily. Bavíme-li se o módě, máme zcela jistě na mysli módní doplňky. U žen je to zcela jasné – mají na výběr od bavlněných šál, přes spony do vlasů, až po nádherné šperky, jako jsou náušnice a řetízky či trendy hodinky. U mužů však tolik doplňků není.

A i když dnešní doba povoluje už i muži nosit trendy náramky, různé řetízky a podobně, my se dnes podíváme na klasiku v podobě pánským doplňků, z e-shopu Nila.cz .*

Luxusní plátce večeře

Pánové, pokud se chcete před dámou trošku blýsknout, určitě by vám neměla chybět krásná a nejlépe kožená peněženka. Ono to hned budí dojem prestiže, jelikož většina mužů nosí peněženku v zadní kapsy u kalhot a má ji více, než ošoupanou. To není nijak hezké a vyvolává to spíše dojem „těžce odpracovaných peněz“, které z ní zrovna lovíte. Peněženka je tedy základ stylu a stylového muže. Pokud překlenete nostalgické citové vazby ke staré peněžence, která má své šrámy, trhliny a propáleniny od cigaret a pamatuje nejednu party, určitě budete nakonec i vy nadšení, jak dobře se cítíte, když z kapsy vytáhnete luxusní módní doplněk.

Peněženky jsou k dostání ve více odstínech – od černé, přes různé odstíny hnědé. Na Nila.cz seženete peněženku z prémiové, ekologicky zpracované kůže, která má uvnitř místo na 11 karet. Design je sice minimalistický, ale vnitřní prostor je dokonale promyšlen. Kromě přihrádek na karty je zde také kapsa na bankovky a mince, nebo také prostor pro vizitky. Jedná se o nadčasový kousek a díky užitému materiálu se peněženka jen tak nezničí. Jde tedy o investici, která se vyplatí.

Muž na cestách

Kromě peněženky je zde další základní věc z módních doplňků, která je pro mnohou mužů dilema. Jedná se o doplňky na cestování – tedy o batohy a pánské tašky. Ti z vás, kteří se necítíte na to nosit pánskou tašku, můžete zvolit pěkný batoh sportovně-elegantního stylu. Využijete jej jak do kanceláře, tak pro volný čas. Batoh Simple, který seženete na Nila.cz, můžete nosit na zádech, i přes rameno. Jeho tělo je tvořeno z bio bavlny, recyklované bavlny a popruhy jsou ze 100 % nylonu. Jedná se spíše o sportovní styl, ale díky neutrální barvě a prostoru jej můžete využít jako přenosnou tašku na notebook do práce.

Pro náročnější, kteří chtějí do práce jiné a menší „pracovní zavazadlo“ než batoh, jsou zde pánské luxusní tašky. Jedná se o typ tašky Tote, což značí multifunkční tašku. Díky jejím nastavitelným popruhům ji totiž kdykoliv snadno proměníte na cestovní batůžek. Mít dva v jednom je pak pro každého muže asi tou nejlepší volbou. Materiál – bio bavlna a nylon, je velice odolný a tak i jako předělávka na batoh, taška něco vydrží. V dostání je ve více barvách – například v námořnicky modré, v bílé, či v khaki barvě.

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní kabelky, ostatní, ostatní, pánské oblečení a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu