Bestsellery od Kings of Indigo ve slevě!

Bestsellery od Kings of Indigo ve slevě!

23. února 2018, Kings of Indigo, slevy, dámská móda, značková móda, pánská móda

Sponzorované odkazy

Dost možná se zde najdou jedinci, kteří mají módu opravdu v malíčku a znají také značku Kings od Indigo. Pravděpodobnější však je, že si tuto značku dnes představíme společně. Jedná se o značku s holandským původem, která již prolamuje ledy také u nás a je k dostání na Nila.cz .

Nizozemského podnikatele Tonyho Tonnaera natolik inspirovala japonská rybka jménem Koi, že se podle ní rozhodl založit svou značku a styl módního pánského a dámského oblečení. Koi je ryba, která plave proti proudu a v Japonsku je považována za symbol štěstí, vytrvalosti a zápalu. Dělat věci jinak, vytrvat a mít správný zápal se tedy rozhodl i Tony, který v roce 2012 dal stejnojmenný název své firmě.

Tony pak o své firmě tvrdí: „K.O.I. v sobě mísí americkou tradici rebelů v denimu a japonský perfekcionismus. Džíny jsou vytvořené tak, aby nositeli, nebo nositelce sloužily celé roky. Vyrábějí se za férových podmínek, s důrazem na udržitelnost a s využitím inovativních technologií".

No a vy máte právě teď jedinečnou možnost si vybrané kousky zakoupit s výraznou slevou na Nila.cz.

sukně Miasukně Mia

Kočka v denimu

To, že džínový styl je nadčasový, chápe právě i značka Kings of Indigo. Ať už se jedná o kalhoty, bundy či dokonce sukně. Vše se vrací a svým retro lookem nám připomíná doby amerických 80. let. Od Kings of Indigo si pořiďte milé dámy, třeba nadčasovou sukni Mia. Ta se perfektně hodí k aktuální módě volnějších pletených svetrů, ale také k obyčejnému tričku či ke košili. Záleží na tom, pro jakou příležitost si ji zrovna hodláte obléci. Mia je velice pohodlná skládaná sukně, dosahující svou délkou přibližně ke kolenům. Na boku ji zdobí mosazný zavírací knoflík.

denimové šaty Giovanna využijete i jako lehký kabátdenimové šaty Giovanna využijete i jako lehký kabát

Univerzální kousek pro každého

Název následujícího kusu oblečení sice nese šaty Giovanna, avšak jedná se o obleček, který využijete více způsoby. Pokud tyto dlouhé riflové šaty necháte rozepnuty, pak vypadají skvěle i jako dlouhý riflový plášť. Ideální kup pro nadcházející jarní období. Jejich dlouhý úzký střih opticky prodlužuje postavu a model tak působí štíhlým dojmem. Šaty mají dlouhý rukáv a v pase je lze zavázat látkovým páskem stejné barvy – zvýrazníte tak pas a ženskost. Ačkoliv se jedná o riflový design, materiálem je bio bavlna s bavlnou, což ve finiši je lehoučká a příjemná látka. Po stranách má kousek mírné rozparky a zadní část je stylově prodloužena.

stylová pánská bunda skrývá tajnou kapsustylová pánská bunda skrývá tajnou kapsu

Bomba pro pány!

No a pro pány jsme jako výstavní kousek vybrali stylovou manšestrovou bundu, v americkém stylu bomber, který je aktuálně velice trendy. Ačkoliv se jedná o styl připomínající baseballového hráče, u krku bundu zdobí elegantní límeček. Je propínací a uvnitř ukrývá vnitřní tajnou kapsu. Rukávy jsou zakončeny proužky, přední stranu zdobí menší logo značky Kings of Indigo a na zadní straně je větší ozdobný nápis. Opět se jedná o nadčasový kousek, vhodný pro nošení snad v každém věku. K dostání je v tmavě khaki barvě.

Zdroj foto: Nila

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu