Krásná a voňavá: se Shisedo a Diego Dalla Palma

Krásná a voňavá: se Shisedo a Diego Dalla Palma

16. února 2018, novinky, značky, Shisedo, Diego Dalla Palma, vůně Shiseido, make-up Diego Dalla Palma

Sponzorované odkazy

Dnešní článek je zasvěcen výhradně ženám, které si rády dopřejí luxusní péči. Budeme se totiž bavit o příjemných, dráždivých i vyzývavých vůní od značky Shisedo a o perfektním make-upu, od značky Diego Dalla Palma. Všechny vy, které si pak rády dopřáváte luxusní péče, milujete své tělo a rády se rozmazlujete, nebo prostě jen vy, které si potrpíte na preciznost a dokonalost, byste měly číst dnešní článek až do konce!

Vůně jako vaše vizitka

Říká se, že šaty dělají člověka. Do určité míry s tím můžeme souhlasit. Avšak to, co lidé možné nevidí na první pohled, ale zapamatují si to navždy, je vaše vůně. Je důležité, aby člověk příjemně voněl svému okolí. Bude-li to naopak věřte, že to není nejlepší vizitka a to na sobě můžete mít klidně sebehezčí a sebedražší šaty a nepomůže vám to oslnit druhé. Značka Shisedo přináší příjemné dámské vůně, ze kterých si vybere každá žena „to své“.

Sladké vábení

Od ledna 2017 znaška Shisedo pustila do prodeje parfém, který jak svým růžovým vzhledem, tak svou příjemnou vůní je naprostým vábidlem. Parfém SHISEIDO EVER BLOOM GINZA FLOWER nese název dle elektrizující a nikdy neutuchající čtvrti Ginza v Tokyu. Tato ulice s luxusními bary přitahuje stovky a stovky turistů. Parfém je tak určen pro neohrožené, odvážné a kreativní ženy, s nekonečnou energií. Vůně odráží pulzující život ve čtvrti, luxus, umění a nekonečný shon běžného života. Zároveň je zde lehký květinový podtón vůně, probouzející avantgardu, kreativitu a inovaci.

Parfém nemá představovat klišé, avšak ztělesnění silné, odvážné a moderní ženy, která si stále zachovává svou ženskost a jemnost. Jedná se však o vytvoření umělé vůně, jelikož květina Ever Bloom Ginza Flower neexistuje. To také bylo záměrem parfuméra Aurelina Guicharda, který hledal zvláštní esence pro tento parfém, které podporují jak cestování a aktivní život, tak fantazii a snění. Opravdové složky v parfému jsou pak teplé, i smyslné bílé květy pomeranče, Gardénie, vůně tajemné pačule a oslňující ambry.

Perfektní make-up

Perfektní make-up chce mít každá žena. Nezáleží na tom, zda jde do práce, nebo se chystá na ples. Prostě ho chce! Možná se vám to stále nedaří a hledáte tu „svoji značku“, která vám bude vyhovovat. Zkuste tedy i make-up od Diego Dalla Palma. Značka nabízí hned několik výrobků k dokonalému make-upu.

1. Diego Dalla Palma Geisha Lift Foundation

Jedná se make-up s dokonalou krémovou texturou a s perfektním porcelánovým efektem. Minimalizuje viditelnost skvrn a nedokonalostí pleti, díky střední úrovně krytí. Obsahuje vyživující extrakt z bílé pivoňky a složku komplex IN – TENSE.

2. Diego Dalla Palma Angel Glow Loose Powder

Po aplikaci make-upu většina žen ocení dokonalý kompaktní pudr. Pudr od Diego Dalla Palma zajišťuje jemné přilnutí k pleti a její rozzáření. Obsahuje přírodní a minerální složky, které pleť vyživují, hluboce hydratují a navozují pocit lehkosti.

3. Diego Dalla Palma Caffeine Palette

Pro ty z vás, které chtějí dosáhnout absolutní dokonalosti, je zde stínovací paletka pleťových barev – pro lícní kosti, nos, oční a čelní oblast či bradu. Hra se stínováním podtrhuje ženskou krásu a smyslnost. Paletka má perleťový oční stín a pět matných očních stínů, pro vytváření různých looků.

Zdroj foto: Shisedo; Diego Dalla Palma

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, ostatní a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu