Chytněte si povánoční slevy na Nila!

Chytněte si povánoční slevy na Nila!

20. ledna 2018, slevy, povánoční slevy, dámská móda, šaty

Sponzorované odkazy

Nila.cz zastupuje přes padesát značek a designerů, přičemž vyrábí i své vlastní výrobky. Používá především ekologické materiály, které jsou vhodné i pro vegany. Nabízí ale také biokosmetiku či fairtrade produkty.

Pokud nejste příliš spokojení s výběrem oblečení od Ježíška, nebo jste dostali penízky a chcete si koupit kvalitní a elegantní oblečení, máme pro Vás dobrou zprávu! Nila, internetový obchod nejen s oblečením, má právě slevy až 50%!

Stylová v zimě

Zima je v tomto roce velice mírná, a proto je zbytečné nosit masivní zimní bundy. Pro ty z vás, které už nebaví se neustále nabalovat, máme stylové řešení: lehké kabáty. Tyto kvalitní kabáty různých barev jsou vhodné jak na podzim, tak právě pro mírnější zimy, jako máme u nás v České republice. Jsou elegantní a navíc skvěle zvýrazňují pas. Nejvíce jistě zaujmete v kabátu červeném, který jistě přivede pozitivní pozornost a sklidíte nejeden kompliment. Pokud ovšem dáváte přednost klasičtějším barvám, v nabídce naleznete i černé či šedivé kabátky se stejně elegantním vzhledem. Cena kabátů činí okolo 7 690 Kč.

Kabát Dita šedá a červenáKabát Dita šedá a červená

V jednoduchosti je krása

Ve velkých slevách zde naleznete nejen krásné elegantní košile, topy a trička, ale i blejzr či dokonce sako. Styl tohoto oblečení je vhodný jak do práce, tak do společnosti. Vše ve velmi jednoduchém stylu, který sluší téměř každé postavě. Vybírat můžete z mnoha krásných vzorů, jako jsou třeba kostkované košile či jemně pruhované topy. Košili pořídíte ve slevě za 1 380 Kč a tričko může být vaše za úžasných 990 Kč. Košile Aida Thin Stripes; Tričko LeelaKošile Aida Thin Stripes; Tričko Leela

K džínům se hodí vše

Kdo nemá v šatníku džíny, jakoby nebyl. Můžeme s nimi nakombinovat téměř cokoliv. Na Nila.cz mají nyní rozmanitý výběr různých druhů džín v úžasných slevách. Na výběr máte například džíny s klasickým i vysokým pasem, modré, tmavé či černé. Jaké budou ty vaše? Ale pozor! Pořídit si zde můžete také kalhoty, legíny nebo overaly. Modré džíny jsou ve slevě za 2 690 Kč a černé s vysokým pasem najdete v ceně 2 890 Kč.

Džíny Christina High; Džíny JunoDžíny Christina High; Džíny Juno

Jarní šatník

Pokud už pomalu připravujete šatník na jaro, jistě se vám budou hodit nějaké šaty ve slevě. Na Nila.cz objevíte velkou spoustu různých stylů a barev šatů i sukní do různého počasí. Krátké, dlohé, jednoduché nebo také překrásně vzorované. Stačí si jen vybrat. Černé šaty s vykouslými rukávy jsou v ceně 2 290 Kč a červené elegantní pořídíte za 2 390 Kč.

Šaty Candace; Šaty Jalessa červenéŠaty Candace; Šaty Jalessa červené

Něco pro muže

Slušivé a pohodlné oblečení z Nila.cz udělá z každého muže sympatického elegána. Pokud chcete ještě po Vánocích vašeho přítele či známého obdarovat oblečením, které se bude zaručeně líbit, pak neváhejte a využijte slev i na pánské oblečení. Nebo mu obchod doporučte, jistě si zde něco vybere. Černý svetr koupíte za 2 690 Kč a tmavé džíny mohou být vaše za 2 470 Kč.

Svetr Brian černá; Džíny JohnSvetr Brian černá; Džíny John

Toto oblečení a mnoho dalšího naleznete na internetových stránkách Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení, slevy a výprodeje a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu