Barefoot papučky? Pohodlné a hřejivé!

Barefoot papučky? Pohodlné a hřejivé!

13. února 2018, papučky, děti, Nilakids, sezónní výběr, barefoot, Collegien

Sponzorované odkazy

Internetový obchod Nila.cz, který zastupuje několik značek a také vyrábí vlastní produkty především z ekologického materiálu, nám přináší hřejivou nabídku a to krásné Barefoot papučky pro děti v sezónních barvičkách.

Co je to barefoot?

Slovíčko ‚barefoot‘ v angličtině znamená jednoduše ‚naboso‘, proto se vaše ratolest v těchto papučkách bude cítit opravdu velmi pohodlně. Papučky připomínají ponožky a mají i podobné vlastnosti. Nožku jemně obepnou tak, aby to bylo příjemné a zároveň pevné a díky tomu budou papučky na nožkách krásně držet.

Do školky, na ven, na doma

Každé dítě musí ve školce nosit bačkůrky, ale často má problém s jejich nasazováním. S těmito papučkami to půjde snadněji něž kdy dřív. Nejen že v nich bude teploučko, ale také krásně pohodlno. Dítě si je určitě zvládne nasadit i samo a pak už může běžet vesele si hrát s ostatními. Papučky jsou k dostání ve velikostech od 18–33.

Originální vzhled

Celkový vzhled papuček je velice zajímavý a originální, to zkrátka jen tak někde neuvidíte. Kde kdo by si řekl, že se opravdu jedná o ponožky, ale nenechte se tak lehce zmást, mají přeci podrážku! Co se této měkké podrážky týče, zajistí neklouzavost, a proto děti mohou běhat kolem dokola, jak se jim zlíbí. Navíc mají takový vzhled, který se dětem prostě líbí – srdíčka, puntíky i proužky v různých barvách. Žádné jiné dítě ve školce takové papučky jistě nemá, díky tomu si je už s nikým nesplete. Tyto papučky jsou také skvělé na údržbu – stačí podrážku pouze otřít vlhkým hadříkem nebo, v případě ušpinění „ponožkové“ části, je dát do pračky a je hotovo. 

Papučky a mnohem více můžete zakoupit na internetových stránkách Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu