Vesele a vzorovaně: pro děti na Nilakids

Vesele a vzorovaně: pro děti na Nilakids

29. ledna 2018, Nila, děti, vzory, veselé barvy, dětská móda

Sponzorované odkazy

Nila.cz je zástupcem spousty značek i designerů a také vyrábí své vlastní výrobky z ekologických materiálů, které jsou vhodné také pro vegany. Oblečení zde najdete pro ženy, muže ale také pro děti.

Móda je i pro děti

Máte doma malou parádnici nebo roztomilého gentlemana a chcete jim na zimu pořídit pohodlné a originální oblečení třeba i s funkční spodní vrstvou? Na Nila najdete například mikiny, svetříky, kabátky i kalhoty s veselými barvičkami a vzory, které se v dětských kolekcích jen tak nevidí. Spoustu kousků je nyní se slevou v sezónním výprodeji a dopravou zdarma, co víc si přát! 

Barvičky a vzory

V poslední době se móda z minulosti vrací do přítomnosti. Oslovila dospělé, mladistvé a trocha retro stylu pronikla už i do dětské módy. Tu objevíte v dětské kolekci na Nilakids, kde se to hemží spoustou geometrických tvarů, zábavných potisků a hlavně krásnými barvami, které se dětem budou určitě líbit.

Organická bavlna od Mainio

Mainio je finská značka, která se specializuje na výrobu oblečení pro ženy, muže i děti pouze z organických materiálů. Tato kolekce dětského oblečení, které přináší internetový obchod Nila.cz, je vyráběna pouze z organické bavlny, vy tak máte jistotu, že oblečení bude vysoce kvalitní, pohodlné a navíc jednoduché co se týče údržby. Tato kolekce je vhodná pro děti do 12 let, přičemž můžete něco vybrat i pro ty nejmenší členy rodiny. Mainio na oficiálních stránkách ukazuje i kousky z přechodu podzim-zima, jako je například bodýčko, dupačky či maličké šatičky pro roztomilé princezničky. Vše s orientací na šedivé barvy symbolizující podzimní deštivé dny. Nová kolekce na Nila je však o poznání barevnější. Tyto módní kousky se nejlépe hodí pro každodenní nošení a to zejména v zimním období, pro které byla kolekce vytvořena. 

Toto dětské oblečení a mnoho dalšího můžete zakoupit na internetových stránkách Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, slevy a výprodeje a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu