Švédský módní řetězec Lindex spouští v ČR svůj internetový obchod

Švédský módní řetězec Lindex spouští v ČR svůj internetový obchod

19. ledna 2011, Lindex, Lindex e-shop, Lindex e-shop ČR, Lindex oblečení

Sponzorované odkazy

Poradna: Odkud je módní značka Lindex?

Společnost Lindex zahájila 17. ledna provoz mezinárodního online obchodu. Je v něm možné nakupovat prostřednictvím internetu v České republice a dalších 26 zemích EU. Lindex je jednou z největších módních společností ve Skandinávii a nabízí inspirující a cenově přijatelnou módu pro ženy i děti.

Na www.lindex.com lze nakupovat dámské i dětské kolekce, doplňky a spodní prádlo. Internetový obchod, jenž nabízí výsostně módní kusy stejně jako běžnou konfekci, je neustále doplňován o nové oblečení. Naleznete zde i řadu novinek pro letošní jaro.

„Jsme s tímto krokem velmi spokojeni. Značka Lindex se stává ještě více mezinárodní než doposud, neboť své zboží umožňuje koupit na celém území EU. Naše módní kolekce se skandinávským designem uspěly na mezinárodním trhu a obdrželi jsme na ně mnoho dotazů. Dnes máme skvělý internetový obchod, který naši nabídku představí ještě většímu množství žen, které se zajímají o módu v České republice a v dalších zemích EU,“ říká Anders Dahlberg, provozní ředitel společnosti Lindex.

Lindex má v současnosti 400 prodejen ve 12 zemích – ve Skandinávii, Pobaltí, Rusku, ve střední Evropě a na Blízkém východě. V posledních letech se Lindex profiloval i v oblasti designerských projektů. Během podzimu 2010 společnost spolupracovala s proslulým návrhářem Narcisem Rodriguezem, jenž pro ni vytvořil exkluzivní kolekci „Pink Collection with Narciso Rodriguez”. Deset procent z prodejní ceny kolekce věnuje Lindex na boj proti rakovině prsu. .

Nákupy uskutečněné prostřednictvím internetu stabilně rostou a ženy jsou právě skupinou, která nejčastěji nakupuje online. Společnost Lindex si všimla zvyšujícího se zájmu o své módní kolekce v zahraničí, a proto chce umožnit nákup snadno a rychle i tam, kde není k dispozici kamenná prodejna. V zemích, kde Lindex již disponuje klasickými obchody, funguje e-shop coby doplňková služba. Jako jeden z mála módních řetězců se Lindex snaží nakupování na internetu co nejvíce zpříjemnit a nabízí bezplatné vyzvednutí i případné vrácení objednávky v prodejnách. Během posledních několika let prodeje e-obchodu Lindex Shop Online prudce vzrostly.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu