Peeling BodyBeScrub

Peeling BodyBeScrub

27. ledna 2018, novinka, peeling, káva

Sponzorované odkazy

Tělových peelingů je na trhu celá řada. Patříte-li ale k těm, co rádi pozorují trendy a novinky, určitě jste již slyšeli o tělovém peelingu BodyBeScrub. Jste-li navíc milovníky kávy, bude to „to pravé ořechové“ právě pro vás. Pokud jste peeling ještě stále nevyzkoušeli a říkáte si, co je na něm asi tak zvláštního a jiného, než na jiných scrubech, dnes se vám dostane odpovědi.

Kdo je to – co je to BodyBeScrub?

BodyBeScrub – Love your skin, je značka, která přinesla světu zcela nový úhel pohledu na tělové peelingy. Nejen, že si tento peeling oblíbily i hvězdy Instagramu, ale také čeští uživatelé. Peeling je tvořen z kávových zrn robusta, spolu s hydratačními oleji. Díky tomu udrží vaší pokožku jemnou a hydratovanou. Mimo jiné také omezuje tvorbu celulitidy, šetrně odstraňuje starou kůži a díky své vůni přináší také relaxaci do vašich koupelen.

Zázračné složky v jednom pytlíčku

Pytlíček tělového peelingu BodyBeScrub je zázračný zejména díky složkám, které každý z nabízených peelingů obsahuje. • Káva Robusta – účinky kofeinu jsou známé pro stimulaci krevního oběhu. Díky tomu snižuje výskyt celulitidy, strijí, stařeckých skvrn, nebo dokonce křečových žil a lupenky. • Kokosový a mandlový olej – kokosový olej pomáhá zvláčnit a hydratovat pokožku, nacož mandlový olej vyživuje a regeneruje. • Himalájská sůl a třtinový cukr – sůl a cukr zajistí to, že se zbavíte odumřelých bílých a černých teček. Slouží také jako prevence, či léčba akné a dalších kožních vad. • Kakao a vitamín E – tyto dvě složky mají vysoký obsah antioxidantů, které vylučují z těla ven škodlivé volné radikály. Jinými slovy vyživují a chrání pokožku, omlazují její buňky a současně podporují vznik nových buněk.

BodyBeScrub také nabízí více druhů peelingů. Je tedy jen na vás, jaké aroma je vám příjemné. Také jejich vůně má totiž léčivý a uklidňující účinek pro vaši mysl.

Okénko „Vlastní zkušenost redaktorky“

Byla jsem zvědavá, čím je tento peeling lepší či zázračnější, než klasické peelingy z drogerie. Mé přání bylo vyslyšeno a má sestra mi nadělila pod stromeček hned celou sadu – 2× peeling, mycí houba a balzám na rty. Když jsem poprvé otevřela pytlíček s peelingem pamatuji se, jak se na mě ihned linula vůně čerstvě pomleté kávy. Už to aroma je samo o sobě příjemné a velice uklidňující pro znavenou mysl. Šla jsem do sprchy, abych nedřela peeling na suchou pokožku a začala jsem jej nanášet na tělo i obličej a jemně masírovat. Peeling se mi zdál velice drsný a tvrdý a obávala jsem se, že se „sedřu z kůže“.

Po jeho opláchnutí jsem však zůstala mile překvapená. Má pokožka byla naprosto jemná, nebylo na ní ani stopy po škrábancích či oděrkách z aplikace peelingu a byla příjemná na dotek. Dnes už přípravek používám ob – den a vždy se těším na jeho aplikaci. Ať už je to ráno, pro skvělý start dne, nebo večer, pro uklidnění a regeneraci těla i mysli. Značka opravdu dostála svého sloganu a vy budete milovat svou kůži. Ta hebkost, ta vůně, ten příjemný pocit – to je odpověď na otázku na začátku „čím je tento body scrub jiný, než ty obyčejné z drogerie“. Navíc lze pytlík s peelingem pevně zavřít po jeho použití tak, aby nevysychal a uchoval si svou vůni. Takže dávám bod i za praktické a důmyslné balení přípravku. Jako dodatek bych vám ještě ráda prozradila, že také onen obsažený balzám na rty v mé dárkové sadě, je velice příjemný. Rty zvláční a regeneruje, vydrží dlouho po aplikaci a krásně voní.

Zdroj foto: archív autorky; Pixabay.com

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii jaro, kosmetika a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu