Intimissimi zbrojí pro jaro a léto 2018 novou kolekcí

Intimissimi zbrojí pro jaro a léto 2018 novou kolekcí

7. března 2018, Intimissimi, nová kolekce, jaro a léto 2018, dámské prádlo, spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Značka Intimissimi je u žen oblíbená již řadu let. Je to značka, která přináší pohodlné spodní prádlo, ale zároveň sexy outfity do vašich ložnic. Obnovuje v ženách skrytou ženskost a něžnost. Ale také svými modely rozpaluje muže do běla. Co si pro nás Intimissimi připravili na letošní jarní a letní sezónu 2018?

romantický set Madam Butterflyromantický set Madam Butterfly

Ve jménu ženskosti

Intimissimi se rozhodli vydat se po cestě, která v ženách obnoví jejich ženskost, ale nesebere jim jejich sílu a samostatnost. Zkombinovat jemnost a sílu je vždy těžké, proto se značka rozhodla zapojit do hry tři hlavní znaky – lehkost tance, zdobnost malby, intenzitu hudební formy. Toto trio je odrazem jarní a letní kolekce spodního prádla pro letošní rok.

A vzhledem k tomu, že jde o jarní a letní kolekci, nechali se tvůrci v Intimissimi inspirovat nádhernými místy z Itálie. Prosluněná Itálie je dozajista symbolem lásky, romantiky, vášně a nádherných horkých letních večerů. V jednotlivých modelech tak můžete zpozorovat autentické prvky pocházející z romantické Verony, elegantního Portofina a z prosluněného středomořského pobřeží.

vrchní díl soupravy Love in Veronavrchní díl soupravy Love in Verona

Love in Verona – černá jako klasika!

Černá barva zůstává tou nejoblíbenější klasickou barvou spodního prádla, jak u mužů, tak u žen. Těšit se tak můžete z elegantního, avšak zároveň smyslného kompletu Love in Verona. Soupravička, kterou ocení každá žena, ale i její muž, má důkladně propracované detaily a je zdobená černou dráždivou krajkou. Inspiraci tvůrci nacházeli právě v italském městě Verona, odkud také pochází romantický příběh Romea a Julie. Toto město je v Itálii považováno za město lásky, stejně tak, jak tomu je Francii s městem Paříž. Model nevyjadřuje jen ženskost a smyslnost, vzdává také hold sofistikované a elegantní ženě dnešní doby!

vrchní díl soupravy Romantic Balletvrchní díl soupravy Romantic Ballet

Romantic Ballet – sladká, jako cukrová vata!

Jak již napovídá sám název, tento komplet byl inspirován klasickým tancem. Balet je totiž symbolem něžnosti a krásy, ale také vyjadřuje disciplínu a tvrdou práci. Na modelu se tak odráží kombinace barev od jemně růžové, fialové, až po kouřově zelenou a modrou barvu. Romantickými prvky jsou zde vzory květin, které připomínají baletní komplety přímo z La Scale.

vrchní díl soupravy Botticelli’s Springvrchní díl soupravy Botticelli’s Spring

Botticelli’s Sprin­g – vítáme jaro!

Klasickou bílou soupravu spodního prádla má doma asi každá žena. Tato barva se hodí pod každé oblečení a nikdy nic nepokazí. Kolekce Botticelli’s Spring však není obyčejným bílým spodním prádlem. Je okrasně zdobena růžičkami v blankytně modré barvě. Celý tento komplet pak vyjadřuje inspiraci, která byla čerpána ze známého Botticelliho obrazu „Alegorie jara.“

Body Buongiorno PortofinoBody Buongiorno Portofino

… A něco navíc!

Jarní a letní kolekce skrývá také něco navíc, pro náročnější zákaznice. V námořnickém stylu na vás čeká krásné bodýčko Buongiorno Portofino, jehož styl vychází z inspirace v oblíbených letoviscích ligurského pobřeží. O netradiční zpestření v ložnici se vám postará komplet Madama Butterfly, jehož zdobení je inspirováno orientální kulturou. Hlavní ideou kompletu pak byla stejnojmenná Pucciniho opera. A nakonec přichází umělecké dílo – Mediterranean Summer. V tomto modelu se ukrývají hned tři prvky umělecké lidové tvorby – ručně zdobená majolika z ostrova Amalfi, umělecky zdobené dlaždice z Portugalska a unikátní ruční výšivka z Maroka. Modelu tak dominuje bílá barva, která je zvýrazněná rudou a modrou barvou, s černými detaily.

Zdroj foto: Intimissimi

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, jaro, ostatní, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu