Cartier Jewerly pro vás dámy

Cartier Jewerly pro vás dámy

9. března 2018, Cartier Jewerly, kolekce pro ni, šperky, prsten, náramek, náušnice

Sponzorované odkazy

Elegance, síla, jemnost, ženskost, energie, luxus, vkus, tradice … To jsou slova, která vás možná napadají při pohledu na šperky Cartier Jewerly. A přestože si tato slova možná protiřečí svým významem, všechna je najdete spojená v jednom – v krásném šperku pro ženy! Cartier Jewerly má přichystané unikátní designové kousky pro letošní rok. A i vy, pánové, klidně čtěte dál. Protože inspirace, nejen na sv.Valentýna, není nikdy dost!

Cartier Jewerly – to je otázka vkusu a dlouholetých zkušeností

Milujete drahé šperky a nespokojíte se s lacinou bižuterií? Žádáte kvalitu? Pak vás značka Cartier Jewerly určitě nadchne. Firma Cartier Jewerly totiž vždy patřila ke slavným jménům a je symbolem luxusu a kvality. Název Cartier byl firmě připsán dle jména francouzského zakladatele a výrobce luxusních hodinek a šperků. Rod Cartiétů dědil umění klenotnictví z generace na generaci a jejich zkušenost, kvalita a preciznost tak byla předávána dále.

Kromě luxusních kousků, jako byl tzv. Bestiář, hodinky a další šperky se firma proslavila legendárním symbolem Bestiáře „Panthère broche“. Jednalo se o brož s panterem, která byla roku 1940 vyhotovena pro vévodkyni z Windsoru – Wallis Simpsonovou. Zájem o Cartiérovi šperky byl tak veliký, že i mahárádža (panovník) z Indie, zakoupil od Cartiera diamantový Paňdžábský náhrdelník (The Patiala Necklace).

Rodina Cartierů se zasloužila také o výrobu prvních světových náramkových hodinek, tzv. Santos. Ty byly vyhotoveny roku 1904 pro významného leteckého průkopníka a konstruktéra, brazilského letce Santos-Dumonta. Firma patřila rodině až do roku 1964. Do dnes má hlavní sídlo v Paříži.

Inspirace nejen na sv.Valentýna

Firma Cartier Jewerly přichází hned s několika novinka v kolekcích „Pro ni“. A to konkrétně v těchto kolekcích: • AMULETTE DE CARTIER • DIAMANTS • GALANTERIE DE CARTIER • MAILLON PANTHÈRE • PANTHÈRE DE CARTIER Vybrat si tak můžete z nejrůznějších šperků pro dámy, jako jsou prsteny, hodinky, náušnice, náramky, i řetízky.

Klasika v moderním provedení

Přestože Cartier patří mezi klasické firmy s letitou tradicí, rozhodně nespí na vavřínech. V kolekci „For Her“, nebo-li „Pro ni“, je rozhodně z čeho vybírat. Pro inspiraci předkládáme stylové dámské šperky, které k sobě dokonale ladí a utváří tak nádherný set, jenž ozdobí a potěší každou ženu.

  1. Stylový náramek na ruku
  2. Náhrdelník na krk
  3. Náušnice

Tento set, ve zlatém provedení, je zdoben bílou a černou barvou a kruhovým vzorem ozdob. Nápaditě tak připomíná symboliku Jing a Jang. V každé ženě tkví jemná a ženská stránka, mateřský pud a instinkt pečovat o své blízké. Ale každá žena ukrývá také bojovnici, která vše zvládne sama, bez pomoci někoho dalšího. Tyto šperky, které utvářejí jednotnou kolekci pak potěší každou ženu – bez ohledu na to, která stránka v ní dominuje.

Zdroj foto: Cartier Jewerly

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři, ostatní a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu