Lookbook Lindex jaro a léto 2018

Lookbook Lindex jaro a léto 2018

5. března 2018, Lookbook, Lindex, sezóna, jaro léto 2018, nová kolekce

Sponzorované odkazy

„We make fashion feel good“ to je slogan, který Lindex používá. Jasně nám říká, že hlavním cílem této firmy, je vytvářet takovou módu, aby se v ní každá žena cítila dobře.

Lindex je jedna z evropských módních značek, která provozuje cca 480 obchodů v 17 zemích, a to i u nás v ČR. Lindex vytváří inspirativní módu tak, aby byla dostupná všem ženám, které se o ni zajímají. Sortiment firmy se skládá z mnoha různých konceptů nejen dámské, ale i dětské módy, kosmetiky a spodního prádla. Lindex se zavázal, že 80 % svých produktů bude od roku 2020 vytvářet z obnovitelných zdrojů. Dnes je to zatím 50 % produktů.

Co nás čeká?

Lindex pro sezónu jaro/léto 2018 předvede kousky inspirované námořním stylem v kombinaci s francouzskou ženskostí a elegancí. Kolekce je stylizována v módním spojení klasiky a moderních materiálů, textur a barev. Očekávat tedy můžeme vysoce elegantní prvky, které jsou vhodné do práce i do společnosti. Jednoduché barvy a vzory, které uvítá ve svém šatníku snad každá žena. 

„Přednost stylu před trendem je čím dál důležitější. Tato sezóna je vyjádřením ženství tak, jak sama chcete, vyjádřením vašeho vlastního stylu oblékání, které nestárne s časem,“ uvádí Pia Ekholm, vedoucí designu společnosti Lindex. 

V této kolekci jde o podtrhnutí ženské siluety s akcentem na oblast pasu a můžeme se dočkat i odhalených ramen. Zakladní barvy jsou tmavě modrá, béžová a krémová bílá, ke kterým se přidává i světle modrá, červená a žlutá. 

Uvidíme zde také důležité stavební prvky, jako jsou nažehlené košile, bretaňské pruhované topy, džíny a kostýmy, které jsou doplněny o detaily a barvy, jako například tento červený trenčkot. 

S čím tuto kolekci sladit?

Na jaro budou vhodné výrazné náušnice a síťové tašky vracící se v čase, které budou zmodernizovány. Dále také tašky přes rameno ve výraznějších barvách. Pokud máte outfit sladěný do jedné či dvou barev, pak náušnice či kabelka jiné a výrazné barvy váš vzhled dokonale podtrhne. 

Kolekce bude k dispozici na prodejnách a na webové stránce Lindex.com 

Zdroj foto: Lindex

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, jaro, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu