Dokonale vybavená na zimu – praktické i trendy podkolenky!

Dokonale vybavená na zimu – praktické i trendy podkolenky!

25. února 2011, podkolenky, pletené podkolenky, zimní doplňky

Sponzorované odkazy

Fotbalisté je nosí jako součást dresu, v různých školách po celém světě jsou součástí uniformy a naše babičky je nosí dodnes k delším sukním. Ale nám ještě donedávna ležely ve skříních a vyvětraly se maximálně při lyžování. Doba, kdy jsme podkolenky používaly pouze jako praktický doplněk je ale pryč.

Každým dnem narůstá jejich obliba. Stávají se součástí mnoha outfitů, a to nejen „ghotic lolitek“. Móda doplňků je v plném proudu. Vrací se ponožky do lodiček, návleky na ruce i na nohy a vracejí se podkolenky, které budou tématem tohoto článku.

Pletené podkolenky zahřejí venku i doma

Není potřeba zdůrazňovat, že podkolenky jsou ve své podstatě nesmírně užitečná věc. Ovšem pletené podkolenky jsou doopravdy víceúčelové. Můžete zvolit klasickou variantu využití a obléct je pod kalhoty tak, že je ani nikdo nezpozoruje. Nebo se nebudete bát vyzkoušet módní trendy a oblečete sukýnku, kozačky a pletené podkolenky z nich necháte vyčnívat.

Na trhu již naleznete podkolenky s pevnou podrážkou, které se využívají jako domácí obuv a vypadají opravdu rozkošně.

Lolitkovské podkolenky zlomí srdce každého muže

Nejsou pro každého, neboť vzít si roztomilé holčičí podkolenky je opravdu odvážný počin. Ale v kombinaci s vhodným oblečením mohou vykouzlit dokonalý finální efekt. Zaměřte se na detaily. Kouzelné jsou například malé mašličky či volánky. K těmto podkolenkám se nebojte vzít i lodičky nebo boty na klínku.

Vyzývavě možná na první pohled působí krajkové provedení podkolenek, ovšem doplněny o pletené návleky nejsou ničím vulgárním.

Je potřeba také upozornit, že mnozí z nás (včetně mně) mají díky své výšce místo podkolenek spíše nadkolenky. Nezoufejte, stačí je ohrnout nebo sesunout pod kolena a mnohdy vypadají i o moc lépe.

Zázraky se dají dělat i s obyčejnými vlněnými podkolenkami – inspirujte se !

Zdroj: www.polyvore.com , www.net-a-porter.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu