Barevný Valentýn s Korean Love

Barevný Valentýn s Korean Love

6. února 2018, Valentýn, Korean Love, Marionnaud, kosmetika, rtěnka, oční stíny, štětce

Sponzorované odkazy

Rudé růže, rudé šaty, rudé prádlo. Den svatého Valentýna, nejromantičtější den v roce, se blíží, a vy se možná začínáte ladit do červené. Tento svátek však může mít mnoho podob a také barev. Přesvědčí vás o tom třeba značka kosmetiky Korean Love z Marionnaud, která nám představuje svou myšlenku barevného Valentýna prostřednictvím kolekce dekorativní kosmetiky i užitečných doplňků. Vévodí jí barvy jako žlutá, zelená nebo růžová a celý její design pak dolaďují i nádherná balení.

Rty k zulíbání

I když třeba nebudete stíhat kompletní make-up, na nalíčení rtů rozhodně nezapomeňte. Rtěnka vám dodá sex-appeal, a pokud ji běžně nenosíte, s Valentýnem přichází ta pravá chvíle to změnit. Korean Love nabízí rtěnky Be My Valentine, do nichž se zamilujete už pro jejich vzhled – mají tvar srdíčka. Vybrat si můžete mezi něžným růžovým, fuchsiovým, rudým i burgundským odstínem. Skvělé a velmi praktické řešení pak nabízí rtěnky Dual Lipgloss & Matt Lipstick, které mají na jedné straně rtěnku a na druhé lesk. Použít je můžete dohromady nebo zvlášť, dle nálady či situace.

Barevný Valentýn

U rtěnek jsou barvy více méně dané, ale oční stíny už dávají prostor opravdu široké barevné škále. Paletky Hymn of Love jsou k dostání ve třech variantách, kdy všechny tvoří pět překrásných pastelových odstínů. Naladit se můžete do jemné růžové, elegantní šedé nebo harmonických nude tónů. Svůdné líčení očí pak doladí Dual Eyeshadow Stick, oboustranné oční stíny v tužce. Smoky Harmony se hodí pro kouřové líčení, Blue Harmony pro trendy vzhled a Nude Harmony podtrhne nude make-up.

Valentýn s Korean Love

Kolekce kromě dekorativní kosmetiky nabízí také štětce, houbičku na make-up nebo Heart Bath Fizzers – srdíčka, která po vhození do vody šumí a koupelnu provoní krásnými vůněmi. Ideální pro valentýnskou koupel! Tu krásně doladí sprchový gel v lahvičce ve tvaru srdce, odvěkém symbolu lásky, který voní po růžích a vykouzlí ty nejkrásnější chvíle relaxace. Díky svému malému a praktickému balení vám může navíc dělat společnost kdekoliv.

Foto: Korean Love

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu