Jaro nově: S jarní kolekcí Orsay

Jaro nově: S jarní kolekcí Orsay

4. února 2018, Orsay, jaro, jarní kolekce 2018, dánská móda, Fashion Inspiration, jaro 2018

Sponzorované odkazy

Módní dánská značka Orsay je v České republice již dobře známá a velice oblíbená. Orsay si ženy oblíbily kvůli skloubení elegantního stylu, který lze vynosit jako formální či pracovní oblečení a moderního stylu, jenž se vždy drží aktuálních trendů. S příchodem jara značka Orsay připravila také novou módní kolekci Jaro 2018.

Představení nové kolekce

Nová kolekce značky Orsay byla do světa vypuštěna 17. Ledna 2018 a slavnostně představena v Praze, ve Smetanově Galerii. Příchozí hosté si mohli vyslechnout informace o novinkách, trendech a inspiracích této kolekce Jaro 2018 přímo od samotné Karen Amirhanian, hlavní vedoucí Design ORSAY International.

Jarní osvěžení

Kolekce Orsay -.jaro 2018 s sebou nese květinové prvky, které symbolizují probuzení se po dlouhé zimě. Vnášejí tak do kolekce svěžest a lehkost. Kolekce také představila kimonový styl šatů, kde byly zapojeny prvky z ráje (z exotických zemí) a pastelové barvy. Jedná se o velice ženský a nadčasový styl, který se tak stane světlem každého dne této sezóny.

Volnočasový styl

V Orsay mysleli také na dámský streetový styl, který vyzařuje stejnou lehkostí a energií, jako když se vás ráno dotknou první sluneční paprsky. Užívat si můžete nádherných barev, jako je například sytě žlutá barva, v kombinaci s vojenskou módou – khaki barvou. Těšit se budete z detailů, jako jsou malé perly, zdobící džíny, nebo použití přírodních materiálů pro svetry a jiné modely, například trendy kabelky z eco kůže.

Jemnost a ženskost

Kromě květinových vzorů, této kolekci dominuje také růžová barva. Jedná se o krásný pastelový odstín, který byl využit zejména pro trendy obuv a doplňky. Těšit se můžete na světle růžové lodičky, i krásnou kabelku, zdobenou perličkami. Pro volný čas pak kolekce Orsay – Jaro 2018 dala vznik růžovým teniskám. Ty se nádherně lesknou, po vzoru trendu metalových, kovově se lesknoucích barev. Jsou zdobeny sametovou, jemně růžovou mašlí.

Duch kolekce Jaro 2018

Dominujícími prvky kolekce se tedy staly květinové vzory, zdobené detaily v podobě perel, jemné pastelové barvy, v kombinaci se sytými jarními odstíny žluté a zelené barvy. Celá kolekce připomíná skloubení čínské módy (po vzoru zen stylu a květin), která je velmi uvolňující a příjemná, se západní evropskou módou, která přísně diktuje perličkové zdobení, metalové barvy, sametové mašle na teniskách a pastelové barvy.

Opět tak vzniklo něco netradičního, elegantního, ale také uvolňujícího ve světě módy.

Zdroj foto: Orsay

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, jaro, kabelky, lodičky, módní kabelky, módní značky a návrháři, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu