Krásné a přírodní vlny? Jedině s Beach Wave Ocean!

Krásné a přírodní vlny? Jedině s Beach Wave Ocean!

14. února 2018, Beach Wave Ocean, NATULIQUE, sprej, vlasy, péče o vlasy

Sponzorované odkazy

NATULIQUE je přírodní profesionální vlasová kosmetika, která dle skandinávské tradice, užívá vysoce kvalitní přírodní produkty pro výrobky na péči o vlasy.

Neustále se vyvíjející profesionální vlasová kosmetika NATULIQUE z přírodních produktů dělá to nejlepší, co trh s přírodní vlasovou kosmetikou nabízí. Své výrobky netestuje na zvířatech, využívá recyklované a recyklovatelné obaly, certifikace kvality 360 BIOCERT ORGANIC© a téměř stoprocentně přírodní ingredience.

Vlasy jako od moře – kdykoliv a kdekoliv

Voda z moře dělá divy i s našimi vlasy, mnohým z nás vykouzlí nádherné, přírodní a sexy vlnky, které zdobí naši do bronzova opálenou pleť. Jak ale tohoto přirozeně krásného účesu docílit, i když zrovna nejsme na dovolené u moře ? Většinou to jde horko těžko. Ale nemusíte se bát, už totiž známe řešení. S novinkou přírodní značky** Natalique Beach Wave Ocean Spray** si tento plážový účes můžete užívat i doma. Tento** bio produkt** vytvoří nádherné a přirozené vlny, a zároveň vlasy vyživí a tím váš vzhled dvojnásobně obohatí.

Co sprej obsahuje?

  • Sprej Natalique Beach Wave Ocean obsahuje mořskou sůl pocházející z hlubin moře bohatého na minerály, která dodá vlasům potřebnou energii a udržuje jejich správnou vlhkost.
  • Dále je to bio certifikované mořské řasy, které jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, které napomáhají zejména hojení pokožky a také udržují kořínky silné a až po konečky lesklé.
  • Ve spreji se také nachází extrakt z exotického ovoce Acai, které je známé pro bohatost na omega a aminokyseliny, hořčík, zinek, který vlasy potřebují nejvíce a také vitaminy A,B,C a E, které opět kořínky vyživují, podporují růst vlasů a udržuje pokožku hlavy zdravou.
  • Šťáva z listů aloe vera také hojí pokožku velmi dobře a působí preventivně proti lupům a dodává obdobné vitamíny jako Acai.
  • Sprej se skládá také z extraktu z listů olivovníku, který nejen podporuje růst vlasů, ale dodává již ve vlasovému folikulu oslnivý lesk.
  • V neposlední řadě zde máme glycerin na bázi kokosu, který se stará o hydrataci krásných vlnek a dodává elasticitu na celý den.

Touto čistou přírodní silou vytvoří dokonalý styling pro vaše vlasy, zlepší objem a navíc o vlasy jemně** pečuje**. Buďte svůdná stejně jako na dovolené a zároveň mějte vlasy zdravé a pevné, krásné na pohled !

Sprej NATALIQUE Beach Wave Ocean je k dostání 200 ml za 750 KčSprej NATALIQUE Beach Wave Ocean je k dostání 200 ml za 750 Kč

Sprej ocení majitelky všech typů vlasů, jelikož je vhodný pro okamžitý styling – zvyšuje pružnost, dodává objem a přitom vytvoří tak krásný plážový vzhled, po kterém celý rok toužíte. Výrobek je navíc veganský.

Sprej můžete najít na webových stránkách Natalique.cz

Zdroj foto: Natalique, Flickr.com

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, kosmetika, ostatní, ostatní, vlasová i tělová, vlasy a účesy a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu