Dámy, jsou tu šikenózní novinky od People Tree

Dámy, jsou tu šikenózní novinky od People Tree

15. února 2018, novinky, People Tree, šik, dámská móda, oblečení, trendy

Sponzorované odkazy

Internetový i kamenný obchod Nila.cz, nám přináší další precizní a kvalitní značku, a to People Tree z Velké Británie!

Kdo je People Tree?

People Tree je britská značka, která vyrábí oblečení z organických materiálů, jako je přírodní bavlna, vše je fair-trade produktem. Tato značka v minulosti spolupracovala s Japonským Vogue, kde prokázala svou kvalitu a styl. Dále spolupracovala se známou herečkou Emou Watson, a díky tomu vyhrála The Observer Ethnical Award a mnoho dalšího. Není tedy pochyb, že se jedná o opravdu kvalitní a precizní značku.

Nová kolekce

Nová kolekce utvořená do ležérního stylu, který zároveň podtrhne ženské linie zkrátka neomrzí. Těšit se můžeme na prosté a jednoduché barvy i střihy, které disponují právě úžasnou pohodlností. Toto oblečení zkombinujete s čímkoliv a je vhodné do každého období. Je také vhodné jak do práce, tak na každodenní procházky či návštěvy oblíbených kaváren. Styl je okouzlující a ženský půvabný, zároveň se v oblečení cítíte pohodlně a svá. Kousky se budou dotýkat také sportu, kdy si můžete vybrat z elastických topů a příjemných legín a to vše z biobavlny.

Tyto tříčtvrteční kalhoty vázány velice elegantní přeskou podtrhnou váš ležérní styl. Díky tmavé barvě se k nim hodí téměř jakákoli barva trička či topu, což můžete vidět na obrázku, kde modelka představuje kalhoty ve spojení s pruhovaným topem od People Tree.

Vhodné jako sportovní oblečení

V nové kolekci naleznete také oblečení, které můžete využít například pro běh, jógu nebo domácí cvičení. Stylové a jednoduché střihy sednou každému. Sportovní podprsenky jsou elastické a bez kostic, tím zajistí velké pohodlí a to nejen při sportu. Spousta žen totiž sportovní podprsenky nosí už i místo těch klasických, přidáte se také? Legíny s vysokým pasem, které k podprsence nádherně padnou, jsou samozřejmě také elastické. Pokud vám nevyhovují legíny, zkuste například třičtvrteční kalhoty ve stejném stylu, také elastické.

Nezapomeňte se podívat i na další oblečení od People Tree na Nila.cz, některé kousky jsou titiž ve slevě!

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu