Jak na valentýnský večer? Zkuste náš tip!

Jak na valentýnský večer? Zkuste náš tip!

12. února 2018, Bohemia Sekt, sekt, valentýn, valentýnská večeře, alkohol, nápoje

Sponzorované odkazy

Vynikající večeře, čerstvě řezané růže, svůdné prádlo, lahodný dezert, mihotavý plamínek svíčky… Co vaší valentýnské večeři jen chybí? Možná je to lahev vynikajícího sektu, která podtrhne romantickou atmosféru a zbaví vás posledních zbytků stresu. I v tomto ohledu se pro nejromantičtější večer v roce nabízí něco skutečně speciálního. Vybranou lahví alkoholu můžete skvěle doplnit vaši večeři, nebo jejím prostřednictvím přímo vyjádřit svou neutuchající lásku. Jak? Inspirujte se našimi tipy, které ocení všichni zamilovaní. A máme něco i pro ty, kteří pít nechtějí nebo nemohou.

Řekněte to sektem

Chcete svou drahou polovičku potěšit skutečným dárkem od srdce? Pak bude personalizovaný dárek trefou do černého. Bohemia Sekt pro tuto příležitost představuje sekt La Fleur. Oslní vás intenzivní aroma připomínající rozkvetlé růže a muškáty, plná, šťavnatá chuť, elegantní a bohaté perlení, ale především přibalená propiska, díky níž můžete napsat osobní zamilovaný vzkaz přímo na lahev.

Oslavte měsíc lásky

Pro opravdové „fajnšmekry“ a znalce sektu je tu prvotřídní šumivé víno Bohemia Sekt Prestige rosé brut, které je vyráběno tradiční metodou kvašení v lahvi. Eleganci vašemu romantickému večeru dodá světle lososová barva s oslnivými odstíny růžového zlata i překvapivá a krásná vůně lesních jahod a malin. Tento sekt bude tou správnou volbou, pokud chystáte k večeři například grilovanou rybu, krevety, humra nebo lehký zeleninový salát. Jeho chuť vynikne také spolu s čerstvým ovocem.

Bez kapky alkoholu

Ne vždy je však samozřejmě alkohol při valentýnské večeři nutný. Možná právě čekáte miminko, čeká vás brzké vstávání nebo prostě není chuť. Pokud si i přesto chcete užít jeden zamilovaný přípitek, můžete sáhnout po nealkoholickém sektu Bohemia Sekt rosé. Možná vás překvapí, že jeho výroba není jednoduchá a jedná se o složitý proces, kdy je alkohol šetrně odebírán ve vakuu. V nápoji tak zůstávají uchovány aromatické látky a těšit se můžete na harmonickou a svěží chuť i krásně růžovou barvu.

Foto: Bohemia Sekt

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii nápoje a drinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu