Buďte hvězdou večera! / Koktejlové šaty 2011

Buďte hvězdou večera! / Koktejlové šaty 2011

21. ledna 2011, šaty, ples, koktejlky, koktejlové šaty, trendy, plesové šaty, šaty na ples, šaty na ples 2011, sexy šaty, šaty do tanečních

Sponzorované odkazy

Plesová sezóna je v plném proudu a každá z nás chce na takových akcích ohromit a zazářit. Dnes si můžeme vybírat z nespočtu barev, střihů a délek šatů, ale v první řadě bychom měli myslet na to, že v tomto kousku oblečení strávíme celý večer a budeme chtít tančit a bavit se. Proto b*y plesové šaty* měly být nejen krásné, ale také pohodlné a dobře padnoucí. Nemusíme si nic nalhávat, korzety s obrovskou sukní jsou sice princeznovské, ale k pohodlnosti mají daleko. Navíc tento klasický styl pomalu ale jistě vychází z módy. Nahrazují ho různobarevné, hravé a stylové koktejlové šaty, které kromě plesu využijete i na jiné příležitosti jako je například svatba, návštěva divadla nebo firemní večírek. Koktejlky by neměly chybět v žádném dámském šatníku.

Rozzařte sál s flitry

Jedním z letošních „hot“* trendů* jsou flitry. Zamilovaly si je i celebrity a červené koberce jsou jich plné. Pokud jste si tedy mysleli, že flitry patří jenom na diskotéky, musím vás vyvést z omylu. Jestli toužíte po tom být na plese nepřehlédnutelná a zářit, šaty s flitry budou tou správnou volbou. K nim nazujte jednoduché lodičky, do ruky uchopte psaníčko a úspěch vás nemine.

Nový hit – smaragdová

Posledním* hitem* ve světě celebrit se stala zelená, konkrétně smaragdový odstín. Na letošním předávání Zlatých Glóbů se v ní ukázaly hvězdy jako Angelina Jolie nebo Catherine Zeta Jones a ukázaly, jak je tato barva nádherně rafinovaná. Perfektně vypadá v kombinaci s černou.

Dlouhé rukávy

Možná to bude znít poněkud zvláštně, ale jedním z posledních trendů jsou i koktejlky s dlouhými rukávy. Fakt, že neodhalují ramena a mnohdy ani dekolt, kompenzuje výstřih na zádech, který může sahat až těsně nad zadeček. Záleží jenom na vás, kolik ze sebe odhalíte. Další vychytávkou jsou šaty pouze s jedním rukávem – druhá strana je bez rukávu.

Nestárnoucí černá

Pokud si na nejnovější* trendy* moc nepotrpíte a raději se chcete držet klasiky, která nezklame, doporučuji koktejlky v černé barvě. Nemusíte se bát, že vyjdou z módy – černá je elegantní, sexy a zeštíhluje, což jiná barva prostě neumí. Pokud zvolíte zajímavé doplňky, nemusíte se bát toho, že budete působit nudně. A navíc, červená rtěnka nevypadá lépe s žádnou jinou barvou.

Proč si tedy na plese pro změnu nedopřát pohodlí a styl v podobně koktejlových šatů?

Zdroj: www.polyvore.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu