Ambassadorem nové kolekce Hugo Boss je americký herec Sebastian Stan

Ambassadorem nové kolekce Hugo Boss je americký herec Sebastian Stan

16. března 2018, Hugo Boss, Sebastian Stan, pánská móda, pánské oblečení, obleky, saka, trendy

Sponzorované odkazy

Značka Hugo Boss se během dlouhých let svého působení stala synonymem především perfektně padnoucích obleků šitých z těch nejkvalitnějších materiálů. Stále se snaží přizpůsobovat se nejnovějším trendům, aby v popředí moderního krejčovství zůstala i nadále. Mezi ty největší letošní tendence patří především sofistikovanost a pohodlnost a pánská móda tak zaznamenává odstup od tradičního poněkud strojeného oblékání v minulosti. Tento rok dostává slovo ležérnost, jednoduchost a originalita, které daly vzniknout řadě slušivých kombinací.

Nová kolekce 2018, nová tvář

Spolu s novou kolekcí pro sezónu jaro/léto 2018 nám značka Hugo Boss představuje také svého nového ambasadora, kterým je americký herec Sebastian Stan. Znát ho můžete například z filmů Černá labuť nebo z marvelovky Kapitán Amerika. Kolekce je tvořená především letně laděnými kousky, které odrážejí současnou touhu po stylovém, avšak stále víceúčelovém oblečení. Sezóně jsou přizpůsobeny i volené barvy, které jsou svěže elegantní. Převládá zde světle modrá, olivová, jemně béžová, korálová nebo bílá a zajímavým způsobem doplňují jedna druhou. Jednotlivé kousky byly barvené až po ušití a to speciálním způsobem, díky němuž získaly mírně „opotřebovaný“ vzhled pro neformální vzhled.

Stylové pánské oblečení

Co se týče jednotlivých kousků, nechybí v kolekci chinos kalhoty ve slim-fit střihu či saka tvořená lehkými materiály vhodnými pro teplejší období roku, jako je bavlna, len či vlna. Jednořadé bundy vynikají pohodlným střihem a dají se nosit společně s chinos kalhotami pro ležérní vzhled. K nevšedním kombinacím vybízejí i ostatní kousky a vzniknout tak může hned celá řada originálních outfitů. Saka i kalhoty z kolekce je také možné využít pro všechny možné příležitosti. Spolu s elegantní košilí a koženými botami v nich můžete vyrazit na obchodní jednání. Na neformální večírek nebo víkendovou návštěvu restaurace se zase dají doplnit o klasické tričko a stylové tenisky.

Foto: Hugo Boss

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu