Pohádkový sen pro malé princezny a čaroděje: Mouche

Pohádkový sen pro malé princezny a čaroděje: Mouche

20. března 2018, Mouche, francouzský šarm, sukýnky, korunky, pláště, hůlky, dětské odívání

Sponzorované odkazy

Francouzský šarm není jen záležitostí pro dospělé. Dětské odívání protkané francouzskou noblesou – to je Mouche. Značka dětských doplňků a masek byla stvořena dvěma sestrami, jež svou lásku k designu zužitkovaly ve výrobě ručně vytvářených produktů pro nejmenší.

Tvořivé sestry

Značka má někdy výjimečné kouzlo díky příběhu, který ji vytváří. Právě takovým příkladem je Mouche. Brand, jehož název v překladu znamená Muška, je v podstatě ztělesněním rodinné kreativity. Sestry Samantha a Sandra se vydaly společnou cestou. Po studiích designu se rozhodly využít své vášně ke vznešeným materiálům a svůj čas věnovaly výrobě doplňků, které jsou inspirovány pohádkovým světem víl, princezen a kouzel.

A to stále není konec vší té magie. Všechny produkty Mouche jsou navíc ručně vyráběny přímo ve Francii, což jim přidává hodnotu. Výrobky s láskou zkrátka pohladí po duši nejen malé snílky, ale také jejich rodiče.

Kouzelné pohádky

Do světa pohádek se můžete kdykoli ponořit se svými ratolestmi. Zavřete oči a nechte se unést neobyčejnými doplňky, které potěší nejen malé parádnice. Do nezbytné výbavy každé malé víly patří kouzelná hůlka s hvězdou. Malým princeznám by neměla chybět jedinečná korunka. Tanečnicím, které chvíli neposedí, nesmí ve skříni scházet tutu sukýnka. To vše podtrhne elegantní svrchní plášť, protože i princezny a víly přece cestují.

A pokud máte doma namísto princezny či víly skutečného čaroděje, nezapomeňte mu pořídit čarodějnický plášť. Třeba vám potom přičaruje štěstí. (Ale my dobře víme, že štěstím jsou především samotné děti. Udělejte je šťastnými. Nakupujte Mouche na Nila).

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu