Pro muže: Jak pečovat o vousy?

Pro muže: Jak pečovat o vousy?

31. března 2018, péče o vousy, muž, vousy, kosmetika, značka Bulldog

Sponzorované odkazy

Pánské vousy jsou trendy – tedy pokud jsou upravené. Muži s vousy mají neobyčejné kouzlo. Ke strništi i k plnovousu však patří správná péče. Víte, jak se o své vousy starat? Několik tipů pro muže přináší značka přírodní pánské kosmetiky Bulldog, vhodné také pro vegany.

Čisté vousy jsou základ

Nezbytným základem a krokem číslo 1 jsou čisté vousy. Ty by se měly pravidelně mýt podobně jako vlasy. K péči patří šampón a kondicionér, avšak speciálně vyvinutý pro použití na vousy, které jsou mnohem tvrdší než vlasy. Ty zanechává nejen čisté a měkké, ale také je formuje a vyživuje. Obsahuje výtažky z aloe vera se zklidňujícími a zvlhčujícími účinky, posilující camelinový olej a zelený čaj s antioxidačními účinky a účinky zpomalující stárnutí. Cena v síti drogérií DM: 189 Kč za 200 ml balení.

Výživa pro vousy

Vousy by měly být vyživené. Po umytí je proto vhodné použít balzám na vousy. Ten byl navržen a vyvinut speciálně pro péči o mužské vousy a je vyroben z nejkvalitnějších přírodních surovin. Obsahuje výtažky z aloe vera, camelinového oleje a zeleného čaje. Balzám nemastí, změkčuje, rychle se vstřebává a zanechává vousy zářící a vyživené. Neobsahuje žádné složky živočišného původu, je vhodný i pro vegany. Cena v síti drogérií DM: 219 Kč za 75 ml balení.

Nezapomeňte na pleť

Olej na vousy Bulldog je jedinečný přípravek, který upraví, zjemní a zformuje mužský vous a zároveň jej provoní, takže zůstává měkký, lesklý a nesvědí. Olej určený k dennímu použití a rovněž hydratuje pokožku pod vousy. Je vyráběn z nejkvalitnějších rostlinných přípravků. Obsahuje složku aloe vera s hojivými účinky, zvlhčující a posilující camelinový olej a výtažek ze zeleného čaje s antioxidačními účinky. Stejně jako všechny ostatní produkty Bulldog neobsahuje žádná umělá barviva, syntetické vonné látky nebo živočišné látky. Cena v síti drogérii DM: 189 Kč za 30 ml.

Zdroj foto: Bulldog

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu