Hýčkání smyslů s Honest Skincare

Hýčkání smyslů s Honest Skincare

25. března 2018, Honest Skincare, Nila, kosmetika, biokosmetika, přírodní kosmetika, svíce, vůně

Sponzorované odkazy

Se snahou žít zdravěji a co možná nejvíce v souladu s přírodou jde vedle například potravin ruku v ruce i kosmetika. Stále častěji se setkáváme s poptávkou po přírodních produktech, od nichž však očekáváme i naprostou funkčnost a vysokou kvalitu. Pokud je biokosmetika i ve vašem aktuálním hledáčku, podívejte se do nabídky obchodu Nila, která zahrnuje, mimo jiné, i produkty anglické značky Honest Skincare, jež rozhodně stojí za pozornost i investici.

Skutečná péče

Heslem anglické značky Honest Skincare, je staré známé „méně je více“. Platí v mnoha ohledech života, kosmetiku nevyjímaje. Její tvůrci věří, že není nutné do kosmetických produktů dávat velké množství syntetických ingrediencí, když stačí několik dobře vybraných přírodních, které jsou navíc mnohem efektivnější. Každý produkt pak s láskou vyrábějí ručně, takže mají naprostý přehled o tom, co obsahují. Podle filozofie značky nám příroda poskytuje vše, co naši pokožku vyživuje, obnovuje, chrání i léčí, takže ve svých produktech využívá pouze 100% přírodní ingredience. Z nich vyrábí své pleťové oleje, krémy, ale také třeba vůně nebo svíčky. Některé z produktů nyní do své nabídky zahrnul i obchod Nila, který má kromě svých dvou kamenných prodejen také e-shop. Produkty Honest Skincare jsou tak dostupné i vám!

Vonné mlhy do každého bytu

Jednou z nejzajímavějších položek v sortimentu značky Honest Skincare jsou bezpochyby vonné mlhy. Mají skutečně široké využití. Svou vůní osvěží byt, ale také třeba tělo či vlasy. Neobsahují žádné syntetické přísady nebo parfémy, najdeme v nich pouze čisté bio esenciální oleje. Jejich cílem je však nejen vonět, ale také uklidňovat tělo i mysl díky obsažených přísadám. Pocity klidu můžete ještě umocnit za pomoci svíce Eucalyptus Leaf. Je samozřejmě zcela přírodní a netoxická. Je tvořená sójovým voskem a knot má z bio bavlny obalené v sójovém vosku, aby hořela déle a ekologičtěji. Byt vám provoní krásnou směsí eukalyptu, cypřiše, sladkého pomeranče a máty.

Foto: Honest Skincare

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu