Puma ladí na jaro a léto s En Pointe

Puma ladí na jaro a léto s En Pointe

19. března 2018, Puma, kolekce En Pointe, abmassadorky, Selena Gomez, Cara Delevingne, dámská móda

Sponzorované odkazy

Mysleli jste si, že tenisky nemohou snoubit eleganci a sport zároveň? Jedinečnou obuv PUMA kolekce En Pointe, která je toho dokonalou ukázkou, můžete vidět na talentovaných ambasadorkách. Tvářemi není nikdo jiný, než zpěvačka Selena Gomez a modelka Cara Delevigne.

Boty inspirované světem baletu

Puma pokračuje v sezoně jaro/léto 2018 v záměru podporovat svět žen a motivovat je v jejich osobním růstu. Ve spolupráci s tanečnicemi newyorského baletu vytvořila okouzlující kolekci dámské módy En Pointe. Ta je určena pro sebevědomé a nezávislé ženy, které si jdou za svými sny.

Estetická, funkční i praktická

Vypadat dobře? A co takhle se také dobře cítit? S kolekcí En Pointe je to možné. Je totiž nejen rafinovaně ženská, ale současně funkční a praktická. Inspirace světem baletu se promítá především v rovných liniích, flexibilitě, vrstvení a saténovém vzhledu. Barevně převažují trendy pastelové tóny, jako jsou odstíny pudrově růžové a přírodní šedo-béžové.

Cara nebo Selena?

Stylově řešené Phenom Satin En Pointe, které nosí Selena Gomez, poskytují maximální pohodlí díky vysoce střiženému ponožkovému dílu a ultralehké podrážce, tlumící nárazy. Elegantním detailem je síťovaný průstřih v okolí kotníku nebo saténové tkaničky připomínající baletní stuhy.Muse Satin En Pointe, jež obouvá Cara Delevingne, působí o něco sportovněji. Jemné ženské prvky jim propůjčuje saténový svrchní materiál a elastické „šněrovací“ pásky. Vyberete si podle vzhledu stylových tenisek nebo podle vkusu své favoritky?

Buďte svá, buďte odvážná

Jedinečnou obuv, určenou nejen pro zasněné ženy a dívky, můžete brzy získat v těchto prodejnách. Phenom Satin En Pointe bude možné zakoupit v prodejnách A3 Sport, Queens a Espace Sport. Muse Satin En Pointe budou k dostání u FRESHLABELS, Espace Sport a Brand24. Pořídit je lze již nyní v Puma Store Palladium a na e-shopu Puma.com.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu