Dejte vale skvrnám: i na pleti!

Dejte vale skvrnám: i na pleti!

15. března 2018, sluneční kosmetika, péče o pokožku, pigmentové skrvny, Elisir, Natinuel

Sponzorované odkazy

Milujete sluneční paprsky? Pak byste měla mít při ruce pomocníka, který ochrání vaši pleť před škodlivým zářením v zimě i v létě. Existuje jeden, který nejenže zastane tuto funkci, ale navíc posiluje kožní bariéru, má antioxidační účinky a zabraňuje vytváření pigmentových skrvn. Chcete ho?

Nejen na cesty

Ochránce pleti od Natinuel se jmenuje Protector SPF50+. Pojďme si ho představit, protože všechny dobře víme, že není sluneční kosmetika jako kosmetika. Je to rytíř mezi krémy, vhodný i pro citlivou pleť. Díky obsahu bambuckého másla a dalších důležitých složek zvláčňuje a zklidňuje pokožku. Kromě toho je však schopný zajistit také nezbytnou ochranu proti paprskům UVA a UVB. Zároveň je silnou biologickou ochranou buněčných struktur, a právě proto je vhodný pro celoroční používání. Stačí nanést na vyčištěnou pleť před sluněním. Pigmentové skvrny nemají šanci. Obsah 50 ml vyjde na 1010 Kč.

Zachovejte svou krásu

Natinuel jsou bioceutika, při jejichž realizaci stáli profesionálové specializovaní na různé oblasti estetické medicíny,  dermatologie, farmacie a kosmetologie. Síla těchto derma produktů, jejich potenciál a jedinečnost, je odlišují od jiných estetických výrobků. A právě proto jsou schopny působit na změny v celém orgánu kůže a v podkoží. Značka je synonymem ženy, která si chce zachovat svou krásu bez zásahu skalpelu. Přejete si předejít a zpomalit stárnutí? Vyzkoušejte trvalou krásu s Natinuel. Péče o pokožku je každodenní rutinou, s tou správnou značkou bude navíc příjemná a s viditelnými výsledky.

Beauty tip od Natinuel

Pokud chcete své pokožce dopřát po celodenním pobytu na slunci opravdu kvalitní péči, pak vsaďte na Elisir. Tento krém s trojím účinkem je tím pravým bojovníkem proti škodám způsobeným sluncem. Dokáže aktivovat výměnu poškozených tkání a stimuluje celkovou regeneraci struktury pokožky na všech úrovních. Zlepšuje tonus, pružnost a pevnost pokožky. Stačí nanést denně na namáhanou pleť, stojí 1 680 Kč.

Zdroj foto: Natinuel; Pixabay.com

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu