Mějte eko nožky: se Swedish Stockings

Mějte eko nožky: se Swedish Stockings

18. března 2018, Nila, Swedish Stockings, eko, punčocháče, recyklovaný materiál, šik

Sponzorované odkazy

Nila nám přináší další eko značku, kterou je Swedish Stockings. Swedish Stockings je, jak poznáme z názvu, švédská firma, která byla založena Nadjou Forsberg a Linn Frisinger.

Na skládce ročně zkončí miliarda párů jedinkrát nošených punčoch, Swedish Stockings to chtějí změnit. Jejich cílem je ekologická výroba punčoch, které se vyrábí převážně z recyklovaného nylonu a pomocí energie z obnovitelných zdrojů a s minimální spotřebou vody.

Jistě jste už měli nové punčochy jedinkrát na sobě a udělalo se vám na nich oko. Co teď s nimi? Bohužel děravé punčošky skončí v koši. Swedish Stockings z nich rycyklací materiálu vytvoří krásné nové punčochy a punčocháče, na které si tentokrát dáte jistě pozor. A když se vám tato nehoda stane podruhé, Swedish Stockings i z těchto poničených silonek vytvoří zase silonky nové.

Elegance a styl

Punčochy a punčocháče nejen podtrhnou krásu ženských nohou, ale zároveň vás při mírně chladném počasí zahřejí. Na výběr zde máte spoustu různých stylů punčošek, které budou perfektně ladit s kterýmkoliv outfitem s odhalenými nožkami. Můžete zvolit jednoduché a jednobarevné, či vzorované, které působí velmi sexy.

Z barev převládá hlavně černá, která je v dnešní době nejpopulárnější. Je mnohem jednodušší sjednotit barvu recyklovaného vlákna do sytě černé, to je také důvodem, proč Swedish Stockings nabízí zejména toto barevné provedení. Na jejich oficiálních stránkách ovšem můžete vidět i světlé „tělové“ varianty.

Koupí těchto kousků neuděláte chybu. Nejen že budete dobře vypadat, vaše nohy budou zářit dokonalostí, ale navíc pomůžete přírodě. Doufáme, že v budoucnu se tento typ výroby rozšíří, a nejen recyklované punčochy a punčocháče, ale i další oblečení bude běžnou záležitostí.

Tyto punčochy jsou k dostání na internetových stránkách Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, jaro, ostatní, ostatní a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu