Zimní sezóna končí, jarní sezóna, ale i ta tenisková začíná!

Zimní sezóna končí, jarní sezóna, ale i ta tenisková začíná!

10. dubna 2018, Nila, tenisky, jaro 2018, sezóna, obuv, Veja

Sponzorované odkazy

Na internetovém obchodě Nila nyní najdete i velmi stylové tenisky do nepohody od francouzské značky Veja. Tato francouzská značka je další z těch, které si uvědomují problematiku dnešního světa a chtějí mu tak pomoci ekologickou výrobou tenisek, přičemž doufají, že životní prostředí bude alespoň z malé části ušetřeno. Své tenisky totiž vyrábí převážně z ekologických materiálů.

Zahoďte kozačky i sněhule a přejděte na něco jarního! A co jiného by to mělo být, než tenisky. S teniskami nikdy neuděláte chybu. Jsou pohodlné, dobře vypadají a dokonce si v nich lze zaběhat. V nové kolekci se můžete těšit na svěží barvy tenisek, které jsou na jaro jako stvořené. A které barvy letos frčí? Jsou to pastelově jemné odstíny růžové, modré a žluté. Takové tenisky vyniknou zejména k opálené pokožce.

Na jaře to kvete

Veselé vzory nejsou jen pro děti! Krásně barevné květinové tenisky? Proč ne! Květinové vzory byly v módě před několika lety, ale na teniskách se objevují v posledníh letech stále. Takovéhle botky přilákají příjemnou pozornost a nejlepší je, že jsou to pořád tenisky a vás v nich nebolí palce ani nedřou paty. 

Pohodlí

Každá žena miluje lodičky, botičky na klínku a podobné styly bot, díky kterým, buďme upřímní, naše nohy trpí. Pokud jste také „podpadková dáma“, určitě byste měla vyzkoušet na jaro něco pohodlného. I vaše nožky musí čas od času odpočívat. Veja je skvělým řešením, jelikož nabízí tenisky působící velmi žensky. Outfit k nim můžete zvolit také pohodlnější, ležérní a casual. Uvidíte, jak se díky tomu budete cítit uvolněně a zároveň velice stylově.

O eleganci se nemusíte bát! V dnešní době je totiž možné všechno. Dají se totiž sladit tenisky klidně i k šatům či sukýnce. Tento styl působí rebelsky a svěže. Vhodné jsou nejlépe jednoduché a nevzorované šaty, které znázorní lehkou eleganci, jíž dobarvíte krásnými výraznými teniskami, které okolí poblázní. Tento styl se v Americe stal běžnou záležitostí a pro každodenní procházky je jako stvořený. 

Tyto krásné tenisky Veja a mnoho dalšího naleznete na Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii obuv, jaro, letní boty, ostatní, ostatní, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu