Ozdobte hlavu beranicí / Beranice H&M a Roxy

Ozdobte hlavu beranicí / Beranice H&M a Roxy

20. ledna 2011, Beranice, ušanka, Roxy, H&M, zimní beranice, zimní čepice, čepice

Sponzorované odkazy

Vsadím se, že jste stejně jako já, schovaly do skříně všechny zimní věci, počínaje zimní bundou a konče zimními botami. Jenže pokud se podíváte na předpověď počasí, zjistíte, že si s námi počasí jen na chvíli pohrálo a na jaro si budeme muset ještě chvíli počkat. Takže nezbývá nic jiného než znovu vytáhnout zimní bundy, válenky a chlupatou ušanku. Že jí nemáte? Tak si rychle jednu pořiďte!

Slovo ušanka pochází z ruského výrazu ушанка. Je to ruská kožešinová čepice s klapkami na uši, které můžou být uvázány na vrcholu čepice nebo svázány pod bradou, jsou tak chráněny před zimnou jak uši, tak tváře a brada. Módním diktát se zvednutým uším vyhýbá, proto je nechte volně viset, stejně jako vlasy nesvazujte a nechte je volně rozpuštěné.

Jak nosit ušanku

Líbí se vám chlupatá beranice, ale nevíte jak jí nosit? Stačí vám tři věci – pletenina, kožešina a useň. Tak jdeme na to.

Pletené minišaty se vzorem, kožená bunda a chlupaté rukavice

Kožešinová vesta s páskem

Letecká bunda s velkým kožešinovým límcem

Etno tunika, kožešinová vesta, džíny a vysoké boty na podpatku

Beranice Roxy

Pokud je na vás celochlupatá beranice moc, můžete zvolit ušanku, která je zevnitř chlupatá, a z venku pošitá látkou. Stejně tak jako ušatá čepice Roxy, je na vás, zda si vyberete kombinaci kožešiny s denimem nebo kožešiny s pleteninou. Obě jsou moc hezké, jen pokud hledáte beranici k letecké bundě, vyberte si tu co je z venku pošitá látkou.

Beranice H&M

První beranice, která kombinuje kožešinu s pleteninou, se bude výborně vyjímat s pletenými minišaty s podobným vzorem a kožešinovou vestou ve stejné barvě jako vnitřek čepice. Kožešinová beranice je opravdu nádherná a tmavě šedá barva se dá výborně kombinovat například s kožešinovou vestou ve světlé barvě a tmavším melírem.

www.polyvore.com, www.hm.com, www.amazon.co.uk

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu