Péče o tělo může být stylová: s Erborian

Péče o tělo může být stylová: s Erborian

4. dubna 2018, bylinky, kosmetika, péče o pleť

Sponzorované odkazy

Luxusní kosmetika Erborian vznikla skloubením toho nejlepšího ze dvou odlišných zemí. Obě však mají co mluvit do světa kosmetiky. První zemí je stylová a luxusní Francie, která vždy patřila mezi jedničky co se týče módy a kosmetiky. Z druhé země – Koreje, pak kosmetika dostala cenné tradiční bylinné receptury a přírodní ingredience, které mají blahodárný vliv na péči o pleť. Ať už hledáte čistící tonikum, masky na obličej, krémy či jiné přípravky, všechny je naleznete v síti parfumerií Marionnaud.

Stylová péče o pleť, aneb jde to i jinak

Tato korejská kosmetika s francouzským šmrncem se vyznačuje jemnými texturami. Všechny přípravky mají jemnou a příjemnou vůni, která ještě více umocňuje pocit odpočinku a relaxace. Přípravky však neobsahují parabeny! Naproti tomu obsahují tajné korejské receptury, jejichž složkami jsou bylinky a přírodní ingredience. S kosmetikou Erborian můžete mít alabastrovou pleť jako korejské ženy, pro které jé bylinná péče denním rituálem. Tato řada přináší možnost okolnímu světu vyzkoušet receptury, které se v Koreji předávají z generace na generaci již celá staletí!

Péče o pleť pro každý den

Kosmetika Erborian přináší novinky ze svých řad, které nejsou určeny jen pro zvláštní příležitosti, ale dost dobře poslouží pro každodenní péči o vaši pleť. Některé z těchto novinek si dovolíme představit. Pokud byste ale chtěli poznat všechny nově příchozí přípravky, neváhejte a navštivte parfumérie Marionnaud.

ERBORIAN MAGNOLIA BALM MASKERBORIAN MAGNOLIA BALM MASK

1. ERBORIAN MAGNOLIA BALM MASK Jedná se o relaxační pleťovou masku, která poslouží nejen unavené tváři. Obsahuje výtažek z magnólie, díky čemuž pleť vyživuje, rozjasní a zjemní. Maska by se měla nanášet pomocí krouživých pohybů, s jemnou masáží pleti. Běžně je k dostání v parfumérii Marionnaud, za cenu 200 ml/ 899 Kč.

ERBORIAN LIP OIL Lip oilERBORIAN LIP OIL Lip oil

2. ERBORIAN LIP OIL Lip oil jsou dva olejíčky na rty, které obsahují extrakt z kamélie. Péče o rty je důležitá celoročně – v zimě jsou rty vystavovány mrazu a chladnému počasí, v létě zase horku. Vlivem počasí tak rty často praskají, jsou vysušeny, nebo dokonce trpíme na opary a jiná onemocnění. Olejíček od Erborian , kromě výtažku z kamélie, obsahuje také sezam a jojobové oleje. Díky tomu má antioxidační a vyhlazující účinky, rty hydratuje a zanechává je hebké. Na výběr je olejíček NUDE INFLUSION, který je bezbarvý s leskem a ROSE INFLUSION, který má narůžovělý lesk a díky obsaženým pigmentům se přizpůsobuje tónu vaší pleti. Obě varianty jsou k dostání za cenu 8 ml/ 349 Kč.

ERBORIAN SPRAY-TO-MASKERBORIAN SPRAY-TO-MASK

3. ERBORIAN SPRAY-TO-MASK Pokud trpíte unavenou a zašedlou pletí, bez energie a vitamínů, potěší vás vyživovací spej na obličej, který vaši pleť okamžitě rozzáří. Sprej čerpá svou inspiraci z klasických hydrogelových masek a vytváří tak na obličeji gelovou vrstvu, která uvolní aktivní látky do pokožky a dodá jí potřebnou energii. Sprejová maska obsahuje bylinné složky, jako je ženšen, lékořice, přeslička a další. Ihned, po deseti minutách působení masky, zaznamenáte viditelné rozdíly. Sprej je k dostání opět v parfumérii Marionnaud za cenu 60 ml/ 849 Kč.

Zdroj: Marionnaud Paris – Erborian

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii jaro, kosmetika, líčení a make up a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu