Nová Puma kolekce pro jaro a léto

Nová Puma kolekce pro jaro a léto

4. května 2018, Puma

Sponzorované odkazy

Puma je již dobře známou sportovní značkou, kterou není třeba představovat. V rychlosti snad – je oblíbená pro svou obuv, která slouží nejen pro sportovní účely, ale je obohacená také kolekcemi aktuálních trendů. Zároveň značka vydává sportovní kolekce dámského i pánského oblečení, ale také volnočasové modely. Co přesně si tato značka přichystala na jaro a léto 2018 ze sekcí Running/Training a Prime se dozvíte v dnešním článku.

Jak již jistě víte, sportovní značka Puma se nově pro letošní rok pustila do spolupráce se zpěvačkou Rihannou. Ta uvedla na trh novinky jarní/ letní kolekce pro rok 2018, která se nese v duchu zajímavého propojení dvou odlišných světů – tvrdého motokrosu a uvolněného plážového stylu.

Jaro a léto 2018 s Pumou

Dnes se však nezaměříme na kolekci Fenty, nýbrž na sekci Running/Training a Prime. Tedy na sportovní kousky, které vynosíte do tělocvičen, fitness center, venkovní běhání, ale i na plážovou jógu. Prostě na jarní a letní kolekci, určenou výsadně pro sportovní aktivity.

Triko Core-Run Short Sleeve WomenTriko Core-Run Short Sleeve Women's Training Top; 699 Kč

Nová kolekce pro Running/ Training

V této sekci se můžete těšit například na sportovní trička, která byla vyrobena pomocí technologie dryCELL. To znamená, že skvěle odvádí vlhkost, pomáhá udržet pokožku v suchu i při větší fyzické aktivitě a zvyšuje tak komfort z nošení. Tričko je z pružného materiálu, který umožňuje větší volnost v pohybu, snižuje tření a obsahuje reflexní prvky. Ty zajišťují bezpečnost například při večerním běhu (například logo Puma je ozdobou trička, ale zároveň i reflexní ochranou). Tričko Core-Run Short Sleeve Women's Training Top je tak běžně k dostání ve třech barevných provedení za 699 Kč.

Legíny Speed Long WomenLegíny Speed Long Women's Training Tights; 1.799 Kč

Stejně tak vás potěší legíny Speed Long Women's Training Tights za cenu 1.799 Kč. Výsadou legín je vysoký pás, který dělá ženskou postavu atraktivnější. Jelikož jak je známo, ne každé ženě sluší legíny. Také disponují technologií dryCELL – tedy odvádí vlhkost při pocení a nadměrných fyzických výkonech a udržují pokožku suchou. Mají plochý šev, který snižuje vznik tření, síťové vložky pro zlepšení cirkulace vzduchu a prodyšnost a technologii Cleansport NXT. Ta je aplikována v hlavních potních zónách a zabraňuje zápachu.

Tenisky IGNITE XT v2 Mesh WomenTenisky IGNITE XT v2 Mesh Women's Training Shoes; 1.399 Kč

Kromě toho zde najdete také další sportovní kousky, jako jsou sportovní podprsenky pro ženy, pánské tepláky, mikiny, trička, láhve na pití či sportovní obuv. Všechno sportovní oblečení pak pracuje na stejných principech a technologiích, jako je zmíněný dryCELL a Cleansport NXT. Co se týče botasek, tak ty obsahují odpružovací materiál IGNITE. Ten rozptyluje sílu nárazu při dopadu a vrací energii zpět do speciální mezipodešve. Boty mají PU pěnu, hlavně v patě a na bočních stranách, což zajišťuje ochranu a větší pohodlí při vašich výkonech. Tenisky IGNITE XT v2 Mesh Women's Training Shoes seženete za 1.399 Kč.

z kolekce Prime: dámský elegantní batůžek s velkou mašlí a metalická taškaz kolekce Prime: dámský elegantní batůžek s velkou mašlí a metalická taška

Jaro/ léto a Prime

Nová kolekce se objevila také pro kategorii Prime, což je naopak doplňková kolekce. Jedná se tedy zejména o různé tašky, batohy, kabelky, kšiltovky a sportovní vaky. Mezi těmito novinkami seženete jak dámské elegantní batůžky s velkou mašlí či batohy v moderním metalickém provedení, tak sportovní pánské batohy a vaky na záda do tělocvičny či pro volný čas. Na své si přijdou také dámy, které mají rády sportovnější styl kabelek, ale i pánové, kteří mají rádi koženkové batohy či streetové batohy vhodné třeba i pro přenos notebooku. Čili hledáte-li tašku do tělocvičny, nebo něco na volný čas, hledejte právě v sekci Prime!

ani na pány v kolekci Prime nezapomněliani na pány v kolekci Prime nezapomněli
v kolekci Prime si vyberou jak muži tak ženyv kolekci Prime si vyberou jak muži tak ženy

Zdroj foto: Puma

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu