Must have pro pleť? Látkové pleťové masky

Must have pro pleť? Látkové pleťové masky

17. března 2018, látkové pleťové masky, Marionnaud, Skin Care, krásná pleť, péče o pleť, krása

Sponzorované odkazy

Také si ráda uděláte den jen sama pro sebe? Tyto dny je nejlepší trávit hýčkáním se. Můžete si nalít víno, pustit oblíbený film, upravit si nehty, udělat si horkou koupel, a k tomu můžete zařadit i péči o pleť. O tu se může postarat trio novinek z Marionnaud – látkové masky Skin Care.

Tyto látkové masky k nám dorazily až z Asie a pro pleť jsou hotovým zázrakem. Látka je naplněná až 20 ml séra a dokonale přilne k obličeji. Díky tomu, že je maska látková, v ní sérum vydrží dlouho, což je dobré pro hlubokou hydrataci.

Hydratační maska

Tato hydratační maska je vhodná pro ženy ve věku mezi 20 – 30 lety, které chtějí rychle a účinně hydratovat a rozjasnit svou pleť. Maska samozřejmě obsahuje 20 ml hydratačního séra, které se díky látce dokonale vstřebá do pleti. Pleť je po aplikaci jemná, rozjasněná a odpočatá. Maska se nechává působit 20 minut a vy tak mezitím můžete relaxovat třeba ve vaně. MARIONNAUD SKIN CARE HYDRA&SUBLIM MOISTURISING FACE MASK k dostání v ceně 119 Kč.MARIONNAUD SKIN CARE HYDRA&SUBLIM MOISTURISING FACE MASK k dostání v ceně 119 Kč.

Energizující maska

Tato maska je skvělá pro ženy ve věku 30 let a více, které již mají jemné vrásky a jejich pleť může být unavená. Maska obsahuje 18 ml energizujícího séra, které zpevňuje pleť, projasňuje ji a dodává mladistvou pružnost. Díky tomu pleť působí odpočatě, svěže a září čistotou. Pokožka je také hloubkově hydratována. Maska působí 20 minut. MARIONNAUD SKIN CARE VITAL&PROTECT ENERGISING FACE MASK koupíte za 139 Kč.MARIONNAUD SKIN CARE VITAL&PROTECT ENERGISING FACE MASK koupíte za 139 Kč.

Liftingová maska na dekolt a krk

Na dekoltu a krku se nejčastěji projevuje stárnutí pokožky a s touto maskou tomu můžete předejít. Maska je totiž na krk a dekolt určena. Obsahuje 17 ml omlazujícího séra a je určena zejména ženám ve věku 40 – 55 let. Maska redukuje jemné vrásky a zlepšuje tonus lehce stárnoucí pleti. Pokožka krku a dekoltu je vyhlazená, pružná a revitalizovaná – Tento viditelný efekt vydrží až osm hodin! MARIONNAUD SKIN CARE LIFT&SUPREME – MASK FOR THE NECK AND DÉCOLLETÉ může být vaše za 149 Kč.MARIONNAUD SKIN CARE LIFT&SUPREME – MASK FOR THE NECK AND DÉCOLLETÉ může být vaše za 149 Kč.

Liftingová masážní maska

Vyživující masážní maska, která je obohacena o aktivní látky, které napomáhají regeneraci kmenových buněk. Díky této masce můžete předcházet stárnutí pleti. Maska navíc obsahuje výtažek z pelyňku, který zachovává vyvážený objem pleti a ta je po aplikaci ihned viditelně pevnější a hydratovaná. Tato maska není látková, ale je v tubě. Vy ji proto budete vmasírovávat do pleti po dobu 5 minut a necháte působit 10 minut. MARIONNAUD SKIN CARE LIFT&SUPREME PLUMPING MASSAGE MASK 50 ml zakoupíte za 699 Kč.MARIONNAUD SKIN CARE LIFT&SUPREME PLUMPING MASSAGE MASK 50 ml zakoupíte za 699 Kč.

Všechny tyto novinky jsou k dostání v parfumeriích Marionnaud.

Zdroj foto: Marionnaud

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii kosmetika, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu