Dokonalé body: The Nude Label

Dokonalé body: The Nude Label

29. března 2018, The Nude Label, body, spodní prádlo, dámské spodní prádlo, Nila

Sponzorované odkazy

Jaký trend v oblasti dámského spodního prádla je v posledních letech nejvýraznější? Body! Tyto svůdné kousky si opět vydobyly své neochvějné místo ve světě módy a můžeme je tak vídat v nabídkách nejrůznějších značek. Mezi nimi nechybí ani ty etické, mezi něž patří i španělská The Nude Label, která si zakládá na rodinné tradici a věnuje velkou pozornost použitým materiálům.

Opravdové ženy podle The Nude Label

Etická a rodinná značka The Nude Label vznikla ve španělské Valencii. Při tvorbě využívají designérky Ana Alemany a Clara Ropero pouze bio materiály a soustředí se především na přirozenou krásu žen zdůrazněnou klasickými liniemi a trendy barvami. Důraz na opravdovost je patrný již z fotografií prádla, na nichž nevidíme žádné vyumělkované modelky s až nereálně dokonalou a vypracovanou postavou. Vidíme na nich skutečné ženy různých postav a tvarů, které tak staví filozofii celé značky ještě o něco výš.

Ženská díky body

Pokud jste ještě kousku oblečení s názvem body nepřišly na chuť, je možná na čase svůj postoj přehodnotit. Body může do svého šatníku zařadit každá žena a bude jí velmi praktickým pomocníkem. Díky pružnému materiálu se přizpůsobí téměř jakékoliv postavě a tvaru a velikosti poprsí. Skvěle tvaruje postavu a bude tak vhodnou volbou například pod šaty na slavnostnější příležitosti, kdy chceme vypadat opravdu skvěle. Zároveň je to i smyslná věc, která dokáže potěšit i pánské oko.

Dámské spodní prádlo z bio materiálů

Značka The Nude Label, jejíž kousky můžete zakoupit v prodejně i e-shopu obchodu Nila, se však nezaměřuje pouze na body. Její nabídka zahrnuje i další kousky spodního prádla jako kalhotky a podprsenky různých střihů. Všechny je pak spojují pojmy jako funkčnost a pohodlnost, které jsou z nich patrné na první pohled a ocení je každá žena. Dalším spojujícím prvkem jsou pak také tlumené barvy. Oslnit tak můžete ve spodním prádle v tónech khaki, fialové, růžové, ale i v základních barvách jako jsou černá a bílá.

Foto: Nila

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu