Nessi Sportswear: Luxusní oblečení na běhání

Nessi Sportswear: Luxusní oblečení na běhání

11. března 2018,

O tom, že běžecké oblečení nemusí vypadat nudně nás přesvědčuje značka Nessi Sportswear už několik let. Její oblečení, a to především legíny, budí veliký zájem. Svými designy se nedrží při zemi a nebojí se nabídnout to, co by se jiná značka ani ve snu neodvážila. Nicméně tu nejde pouze o pilování svého looku, ale takné o bezpečnost. Když totiž půjdete večer běhat podél frekventované cesty v klasických mdlých legínách, tak si vás řidiči ani nevšimnou, což se vám s legínami od Nessi, zařícími všemi barvami, rozhodně nemůže stát.

Legíny mají kromě krásného designu ale samozřejmě také funkční vychytávky, které vám vaše chvíle strávené běháním výrazně zpříjemní. Můžete se tak těšit na multifunkční pas, do kterého schvováte kapesníčky, klíče, chytrý telefon nebo peněženku. Legíny jsou vyrobené z materiálu Flexible Fit roztahujícího se do 4 různých stran, takže se legíny přesně přizpůsobí každému typu postavy. Tento druh látky je také velmi příjemný na dotyk, takže nedráždí ani tu nejcitlivější pokožku.

V běžcově šatníku by určitě neměla chybět ani kvalitní mikina. I tu najdeme v nabídce oblečení od Nessi Sportswear. Při její výrobě byly opět samozřejmě brané v potaz potřeby běžců a sportovců obecně. Proto je vyrobená z materiálu Fit Slim, jenž výborně udržuje správnou tělesnou teplotu za každého počasí. Na druhou stranu je ale prodyšný, takže se nemusíte bát, že byste se při běhu museli koupat ve vlastním potu. A jak je to s životností? Technologie materiálu zaručuje jeho vysokou odolnost i při velikém a pravidelném namáhání. Třešničkou na dortu je vysoká stálost barev, které téměř nejdou seprat běžnými pozemskými prostředky ani po několika letech užívání.

V nabídce od Nessi Sportswear ale samozřejmě najdete i další vychytávky na běh, fitness a sporty obecně. Ať už jde o sukně, trička nebo ponožky, můžete se vždy těšit na nadčasový design a vysokou funkčnost oblečení. Stačí si jen vybrat a můžete vyrazit na vaši oblíbenou trasu, do tělocvičny nebo na ovál.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu