Stylově a street? S Urban Classics hračka!

Stylově a street? S Urban Classics hračka!

24. března 2018,

Sponzorované odkazy

Je libo kvalitní mikinu, bundu, šik šaty, opasek nebo tašku? Se značkou Urban Classics to vše můžete mít. Vyberte si!

Značka Urban Classics produkuje kvalitní a stylové street oblečení a módní doplňky za velmi dostupné ceny. Jako značka nikdy nezklame, jelikož jejich všechny kolekce vždy souzní s aktuálními trendy. A když k tomu přidáme fakt, že využívají ke své produkci nové a zajímavé materiály, ale i šik a hot grafické motivy, tak není co řešit.

A v kouscích od Urban Classics v davu nezaniknete, ale budete za hvězdu. Tak co si dáte? Šik šaty, pohodlné culottes, nebo ležérní triko? Maximum různých stylů uspokojí každého.

Urban Classics Ladies Stripe Pleated CulotteUrban Classics Ladies Stripe Pleated Culotte

Urban Classics Ladies Stripe Pleated Culotte

Bílé dámské kalhoty ve stylu culotes s černými pruhy od značky Urban Classics, jsou pohodlné s pružnou gumou v pase. Vyrobeny jsou z polyesteru s malou příměsí elastanu. Módní a přitom pohodlný kousek užijete na pohybové aktivity, na doma i do města. A na to, jak je variabilní vás vyjde jen 699 Kč.

Urban Classics Ladies Terry Cropped CrewUrban Classics Ladies Terry Cropped Crew

Urban Classics Ladies Terry Cropped Crew

Sexy a pohodlný dámský crewneck od značky Urban Classics ze stoprocentní bavlny je tím správným kouskem, který pro letošní sezónu musíte mít. Je k mání v tmavě růžovém nebo černém provedení. Vyjde vás na 549 Kč.

Urban Classics Ladies A – Line Turtleneck DressUrban Classics Ladies A – Line Turtleneck Dress

Urban Classics Ladies A – Line Turtleneck Dress

Urban Classics nabízí i šaty. A tyhle černé šatičky jsou překvapivě elegantní a lze je využít i jako mini koktejlky. Jsou vyrobeny ze směsi 92 % polyesteru a 8 % elastanu. A mile překvapí i cena šatů, která činí pouhých 429 Kč.

Urban Classics Ladies Striped Pleated Slip DressUrban Classics Ladies Striped Pleated Slip Dress

Urban Classics Ladies Striped Pleated Slip Dress

A ještě jeden tip na letní šaty od Urban Clasics. Bílé a černě pruhované dámské šaty od značky Urban Classics jsou lehoučké, vzdušné a svým střihem velmi ležérně pohodlné. Jsou vyrobeny ze směsi 95 % polyesteru a 5 % elastanu. Jejich cena je opět příjemně nízká a činí jen 539 Kč.

Urban Classics Ladies Contrast Raglan Tee melangeUrban Classics Ladies Contrast Raglan Tee melange

Urban Classics Ladies Contrast Raglan Tee melange

A navrch přidáváme ještě prima dámské triko, v šedivé barvě s bílými raglánovými krátkými rukávy od značky Urban Classics. Stoprocentní bavlna se pohodlně nosí a triko stojí pakatel – jen 289 Kč.

Nevybrali jste si? Další kopu prima kousků nejen od Urban Classic najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu