Óda individualismu v digitálním věku: s Boss Womenswear

Óda individualismu v digitálním věku: s Boss Womenswear

16. dubna 2018, Boss Womenswear, dámské oblečení, městský styl, luxusní oblečení

Sponzorované odkazy

Nová kolekce Boss Womenswear Pre-Fall 2018 si jako hlavní téma zvolila městské prostředí. To vnímá jako univerzální hřiště, v němž má své místo experimentování a prozkoumávání. Prostřednictvím tohoto místa plného slibů a nadějí pak cílí především na novou generaci individualistů.

Vzhůru za dobrodružstvím

Nejnovější počin značky Boss Womenswear je určen ženám, jež milují dobrodružství a preferují mít ve svém šatníku univerzální kousky, které se mezi sebou dají skvěle kombinovat. Jednotlivé modely jsou navrženy v aktivním duchu. Paleta barev zahrnuje jak výrazné tóny, tak i neutrální, základní i zemité odstíny. Právě i výběrem barev se pak kolekce snaží co nejvíce přibližovat přírodě.

Sportovní prvky

Jednotlivé looky z kolekce v sobě zajímavým způsobem kombinují sportovní prvky odkazující na horolezectví a elegantní městský styl. S jemnými náznaky k tomuto tématu kontrastují výrazné švy v okolí ramen, zdůraznění pasu či zkrácená délka kalhot. Pokud jde o svrchní oděvy, prim zde hrají bundy ve velmi sportovním stylu, které na první pohled vypadají jako stvořené pro nejrůznější divoké podmínky v přírodě. Pro nevšední vzhled jsou kombinovány se splývavými šaty, které vypadají žensky a lichotí postavě.

Na neutrální vlně

Boss Womenswear vsadil pro sezónu Pre-Fall 2018 především na neutrální tóny šedé a hnědé. Aby však kolekce neztratila šťávu, osvěžil ji výraznou oranžovou, elektrizující nefritovou i trendy tóny v odstínu lila. Hru barev pak podporují použité potisky, v nichž nechybí geometrické vzory inspirované italským designovým hnutím Memphis. Ty vynikají především na šatech různých délek a střihů. O pozornost si v kolekci říkají také doplňky. Ty dokonale ladí s barvami i vzory na oblečení a dokreslují atmosféru jednotlivých looků. Najdeme zde kabelky a tašky v rozmanitých velikostech a provedeních, chybět nemohou ani sluneční brýle „pilotky“. Boty jsou jednoduché a vysoké podpatky kontrastují se sportovním duchem kolekce.

Foto: Boss Womenswear

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu