Pohodlí nade vše

Pohodlí nade vše

18. dubna 2018, kolekce od Armedangels, Nila, dámská móda, jarní móda

Sponzorované odkazy

Svěží jarní barvy, něžné volánky i nadčasové elegantní střihy – taková je nová jarní kolekce od Armedangles, kterou najdete na Nila. Dokonalejší kombinaci ležérního stylu a přírodních materiálu v dámské módě nenajdete. Přesvědčte se samy!

Značka, jejíž definicí je kvalita

Německá značka Armedangels je synonymem pro kreativitu, ležérní oblečení a především pro kvalitu. Vznikla již v roce 2007. Tvůrci jsou hned dva – přáli si oděvní módu popostrčit jiným, novým směrem, bez zbytečné otrocké práce, chemikálií a masové produkce. Ano, tyto nepříjemné pojmy nahradili jediným slovem – právě zmíněnou kvalitou. A protože se k takovým hodnotám vrací stále více z nás, narostla firma do počtu půl stovky lidí a patří k nejvýznamnějším udržitelným módním značkám v Německu i po celém světě. Základem je nejen kvalita, ale také stylové střihy a organické, férově obchodované materiály.

Jaro je tu!

Jaká je tedy jarní kolekce Armedangels? Zaujme milovnice moderní minimalistické módy a přírodních certifikovaných materiálů. I ty nejlepší kousky jsou totiž z férových tkanin. Na své si tak přijdou i ženy, které v obvyklé dámské módě postrádají přidanou hodnotu. Nač se můžete těšit? Vsaďte na populární něžné volány, komfortní, a přesto nepřehlédnutelné střihy, kterých je kolekce plná!

Svěží a ženská

Kolekce pro jaro 2018 podtrhuje ženskou krásu. Jemné střihy zvýrazní křivky něžného pohlaví – ať už máte jakoukoli postavu. Základem je sebeláska a pohodlné nošení, aniž byste přišla o perfektní uvolněný look. Světlá paleta jarních barev podtrhne vaši pleť i barvu vlasů. Vyberte si – a užívejte si každý pohled do zrcadla na své jarní já. Protože to jste vy – krásná a znovu probuzená. Kdy jindy než na jaře být sama sebou?

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu