Na vlně lila

Na vlně lila

30. dubna 2018, Lila, Humanic, jaro a léto roku 2018, dámská obuv, dámské boty, módní boty

Sponzorované odkazy

Ne tak sladká jako růžová, ne tolik odvážná jako fialová – seznamte se s trendy lila. Chcete být dokonale nepřehlédnutelná? Začněte u obuvi. S barvou letošní sezóny šeříkovou rozhodně zazáříte!

krásní lila střevíčky značky OMG!; 699 Kčkrásní lila střevíčky značky OMG!; 699 Kč

Trendy, které baví

Lila je barva, se kterou oslníte své okolí. Rozzáří váš outfit, ať už se chystáte vyrazit kamkoli. Vyniká v kontrastu s trendy růžovými odstíny pro jaro/léto roku 2018. Plyš, metalické květy, saténové mašle, ozdobné kameny… to vše jsou detaily, jež zdobí nejpovedenější kousky jarní a letní kolekce dámské obuvi v Humanicu.

sandálky OMG! s lila kamínkovým zdobením; 999 Kčsandálky OMG! s lila kamínkovým zdobením; 999 Kč
v kolekci najdete i apartní kabelku značka Kate Gray za 999 Kčv kolekci najdete i apartní kabelku značka Kate Gray za 999 Kč

Barva roku 2018

Každý rok institut Pantone vyhlašuje barevný odstín, který ovlivní svět designu i módy. Letos tomu nebylo jinak. Favoritkou se stala výrazná Ultra Violet. A protože ne každému tato barva sedí, můžete vsadit i na jemnější odstíny fialové – třeba právě na půvabnou šeříkovou, která sluší i dámským botám. Ostatně, přesvědčte se samy.

Pepe Jeans sportovní botky; 1599 KčPepe Jeans sportovní botky; 1599 Kč
půvabné slip-ony značky Kate Gray s květinovým motivem; 1599 Kčpůvabné slip-ony značky Kate Gray s květinovým motivem; 1599 Kč

A léto může začít

Lodičky s otevřenou patou, sandály, nazouvací polobotky i pantofle k vodě vykouzlí outfit od „lady“ a „boho“ přes sportovní až po světácký. Opáleným nohám dodají tyto módní boty jemnou barevnou tečku při každé příležitosti. Nechte se unášet na vlně lila! Jaro a léto roku 2018 bude lila úžasné!

a ještě sametově huňaté nazouváky OMG! za 799 Kča ještě sametově huňaté nazouváky OMG! za 799 Kč

Zdroj foto: Humanic

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu