Flitrový top vás nechá zazářit!

Flitrový top vás nechá zazářit!

7. února 2011, trend, flitrová trička, top s flitry, Orsay

Sponzorované odkazy

Flitr je barevný plíšek, nejčastěji kulatého nebo oválného tvaru, s dírkou uprostřed, aby se dal přišít ke společenskému oděvu nebo trendy topu. Lidé se ale odedávna snaží ulehčit si práci, proto se můžete setkat i s nažehlovacími kamínky a flitry.

Flitrová trička od známých návrhářů

Vince / Valentino / Gucci

Žasnete nad astronomickou cenou flitrových modelů od známých návrhářů? Pak si uvědomte, kolik času si vyžaduje každý jednotlivý úkon, protože se vše vypracovává poctivě a ručně. Najdou se vyšívané modely, které zaberou i 1280 hodin práce.

Antik Batic / Edun / Philip Lim

Flitrový trend

Konečně si můžeme dopřát zářivé momenty v této sezoně. Pro některé dívky je něco naprosto nového, co ve svém šatníku ještě nemá. Vůbec se toho nebojte! K tomu, abyste na večírku zářila jako trendy hvězda a ne jako kýčové slunce, vám postačí jednoduchý top s flitry a přes něj elegantní sáčko. Flitrový top se ale nově nenosí jen večer, můžete ho použít i na denní nošení, poradím vám jak. Oblečte si džíny, zářivý top a přes něj natáhněte volnější svetr s velkým výstřihem a třeba většími oky, aby top lehce prosvítal.

Topy ADAM

Černý flitrový top

Jak všichni dobře víme, blýskavé a světlé barvy rozšiřují. Teď si určitě dívky s větším bříškem a objemnými ňadry povzdechly, že můžou na tento trend zapomenout. Nebojte se, stačí, když si vyberete top v tmavší barvě s jednoduchou výšivkou. K tomu, abyste byla trendy, nemusíte být pošitá flitry od hlavy až k patě.

Jak nosit flitrový top

Světlý flitrový top kombinujte černými barvami, abyste dynamickou barvu topu trochu utlumily

Top můžete nosit k černým kalhotám, černé pouzdrové sukni, ale také k džínům nebo legínám

Jak jsem se výše zmínila, blýskavý top vypadá moc pěkně pod černým sakem nebo větším svetrem

Day Birger / Philip Lim / Haute Hippie

Kde koupit top s flitry

Topy Orsay

Rozhodly jste se, že jeden takový top musíte rozhodně mít? Určitě jeden takový najdete v obchodě, který nabízí svůdnou a elegantní módu, jak do zaměstnání, tak na párty. ORSAY nabízí tmavé topy s malou výšivkou pro běžné nošení, ale samozřejmě i originální blýskavé topy, které se hodí k legínám a na skvělou party.

Zdroj: www.net-a-porter.com, www.orsay.cz

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu