Na slovíčko s Jaromírem Jágrem: proč se vozí v BMW X5?

Na slovíčko s Jaromírem Jágrem: proč se vozí v BMW X5?

3. dubna 2018, Jaromír Jágr, BMW X5, Invelt, Ing. Jiří Jírovec

Sponzorované odkazy

Spojení sportovní legendy v podobě Jaromíra Jágra a auto exkluzivity doladila společnost Invelt díky svému vozu BMW X5.

Jaromír Jágr, hvězdný útočník, který se řadí mezi nejlepší hokejové hráče na světě, je znám svou precizní přípravou a výkony, které spočívají na důležitých detailech. I z tohoto důvodu zvolil pro svou jízdu na silnicích exkluzivní vůz, na který se může spolehnout v podobě BMW X5 xDrive30d.

Jaromír Jágr si převzal své BMW z rukou jednatele společnosti Invelt Ing. Jiřího Jírovce v pražských Stodůlkách, v jednom z nejmodernějších autosalonů v České republice.

„BMW jako značka pro mě znamená tu nejvyšší třídu v automobilovém světě, může se jí rovnat pouze pár dalších značek. Jako mladý jsem miloval rychlou jízdu a opravdu jsem si užíval zvuk výkonných aut. Poslední dobou jsem se za volantem uklidnil, to je ostatně důvod, proč v automobilu relaxuji hudbou. Dospěl jsem k názoru, že pohodlí velkého vozu je pro mě hlavní výhoda. Luxus a ovládání nejnovějších vozů ušlo pořádný kus vývoje. Osobně upřednostňuji BMW X5 a BMW řady 7. Po těžkém tréninku my asi nejvíce důležitá přijde pohodlnost sedačky a automat. Nikdo nechce mačkat spojku po šedesáti osmi brzdách. (směje se). Jsem muž, tudíž motor považuji za srdce auta a také mě baví nová digitalizace v autech, například head up display či ambientní osvětlení," řekl ke spolupráci a výběru vozu Jaromír Jágr.

A vzápětí dodal: „První auto, jaké jsem kdy řídil byla tehdy tátova Škoda 1000. Mé první auto byl ale Favorit se samolepkou Michaela Jordana na kapotě, tehdy jsem byl mladý. Poprvé jsem přišel do styku s BMW ve státech, kdy měl můj spoluhráč M3. To auto bylo v té době raketa," uzavírá Jágr.

BMW X5

  • Patří k jednomu z vlajkových modelů německé prémiové značky, které již při svém prvním představení sklízelo fenomenální úspěch.
  • Řadí se mezi nejprodávanější model v nabídce BMW.
  • Jedinečná kombinace jízdní dynamiky s vynikající všestranností a vnitřním prostorem, který hýčká posádku.

Ing. Jiří Jírovec při předávání vozu BMW uvedl: *„Jsem velmi rád, že spolupráce s Jaromírem Jágrem a naší společností Invelt dopadla a můžeme být „součástí týmu“ tohoto výjimečného sportovce, který se řadí mezi celosvětově uznávané a respektované osobnosti v oblasti sportu.*“

Zdroj foto: BMW

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii auto moto, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu