s.Oliver Black Label Women 2018 s Karolinou Kurkovou

s.Oliver Black Label Women 2018 s Karolinou Kurkovou

8. dubna 2018, s.Oliver Black Label Women 2018, modelka Karolina Kurková. Black Label Men, Black Label JUnior

Sponzorované odkazy

Tradiční německá módní značka s dlouhou historií, to je s. Oliver. A právě nyní představuje novou kolekci pro období jaro 2018. Její nová kolekce jaro 2018 vnáší do šatníků hravou eleganci a pestrost.

Tradičně nechybí ani německá kvalita materiálu i zpracování. Prim bude tentokrát hrát denim v kombinaci s originálními květinovými výšivkami a trenčkoty v pastelových barvách, které jsou absolutním must-have jarní sezóny.

Karolina Kurková je tváří kolekce s.Oliver Black Label Women 2018Karolina Kurková je tváří kolekce s.Oliver Black Label Women 2018

Black Label Women 2018

Celá kolekce včetně nádherných květinových potisků je inspirována barevnými mozaikovými a živými uličkami Lisabonu, kde celé focení probíhalo pod taktovkou fotografa Svena Benzingera. Ten s citem jemu vlastním chytře kombinuje jarní s.Oliver outfity s historickým centrem Lisabonu. Před Svenův objektiv se postavila supermodelka Karolina Kurková, jako tvář jedinečné jarní kolekce Black Label Women 2018, která byla tváří této značky i minulou sezonu.

Kolekce, která přináší sofistikované a moderní outfity pro všechny milovníky módy, se opět stala česká supermodelka Karolína Kurková. Kolekce přináší svěží jarní barvy i styly a pomáhá zapomenout na chladné zimní období. Karolína představuje své oblíbené kousky a také nadčasovou kolekci šatů vysoké kvality. Nejvíc si oblíbila tmavé vyšisované džíny s výrazným květinovým vyšíváním, které vás naladí na jarní sluníčko.

Black Label Women 2018 je svěží jarní kolekceBlack Label Women 2018 je svěží jarní kolekce

Absolutní must-have kousek v jarním šatníku jsou podle Karolíny romantické splývavé šaty s klasickým Paisley designem. Ale pozor! Dostupné jsou pouze v našem e-shopu. Do Top 3 modelčiných oblíbených kousků patří velmi ženské černé šaty s elegantním květinovým potiskem, které jsou lemovány jemnou krajkou. Šaty mají široké využití. Doplňte je černými lodičkami a získáte ideální outfit na rodinnou oslavu. Pokud vsadíte na doplňky v červené barvě (rtěnka, lodičky na vysokém podpatku a kabát), můžete si být jisté, že neuniknete žádnému pánskému oku.

Black Label Men 2018

K mání je u značky i něco pro pány. Kolekci Black Label Men 2018 prezentovali před objektivem fotografa Svena Benzingera modelové Antonina Petkovic a Alexandre Cunha, což se ukázalo jako trefa do černého, protože tito dva pánové dodávají jarní kolekci lehkost a tu správnou jiskru.

K mání je i něco pro pány: z kolekce Black Label Men 2018 si jistě vybereteK mání je i něco pro pány: z kolekce Black Label Men 2018 si jistě vyberete

Kolekce Black Label Junior

s.Oliver s jeho „mini me outfity“ sladí celou rodinu tak, aby zazářila při každé příležitosti. Model Luke van Geffen představuje jednotlivé outfity z kolekce s.Oliver Black Label Junior a ukazuje, jak úspěšně kombinovat styl smart casual (tedy elegantní oblečení pro volný čas) a business fashion. Kolekce je svěží a roztomilá a zapříčiní, že už se nebudete moci dočkat letních slunných dnů.

Široké s.Oliver portfolio zahrnuje také značky

  • s.Oliver Accessories
  • s.Oliver Bodywear
  • s.Oliver Shoes
  • s.Oliver Time
  • s.Oliver Jewel
  • s.Oliver Eyewear
  • s.Oliver Umbrellas
Kolekce Black Label Men a Junior nabízí eleganci pro volný čas ve stylu smart casualKolekce Black Label Men a Junior nabízí eleganci pro volný čas ve stylu smart casual

s.Oliver

Německá skupina s.Oliver, založená Berndem Freierem v roce 1969, se během několika málo desetiletí stala přední oděvní společností v Evropě. Vedle produktových řad s.Oliver Red Label, s.Oliver Black label, Q/S designed by a Triangle tvoří portfolio s.Oliver také brandy Comma, Comma CI a Liebeskind Berlin. Centrála mezinárodní společnosti s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG sídlí v Rottendorfu.

V České republice pořídíte sortiment s.Oliver v Praze, a to v CČM, OC Letňany, Metropoli Zličín, v Arkádách Pankrác. Dále pak v Ostravě, Olomouci, Českých Budějovicích, Brně, Pardubicích a v Plzni. Online můžete produkty objednávat na e-shopu soliver.cz, Mall.cz či vivantis.cz.

Zdroj foto: s.Oliver

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu