Jarní rozkvetlé kousky přímo pro vás

Jarní rozkvetlé kousky přímo pro vás

8. května 2018, BigBrands, e-shop, dámské oblečení, květinový vzor, vzory, léto 2018

Sponzorované odkazy

Na chvíli, kdy budeme moci konečně odložit kabáty, kozačky a čepice a rozzářit svůj šatník svěžími jarními kousky, se většina z nás těšila už dlouhé týdny. Nechte se nyní inspirovat rozkvetlou jarní přírodou a dodejte svým outfitům barvy a roztomilé vzory podle největších trendů současnosti!

Ve jménu něžnosti

Květinové vzory mají vždy na jaře své místo mezi aktuálními módními hity a nejinak je tomu i letos. Na pomoc si něžné potisky přibraly další pomocníky pro dokonale ženský outfit, jako jsou krajky či stále trendy výšivky. Květiny jsou letos zkrátka všude kolem, a to v mnoha podobách. Zvolit můžete jemné a decentní květy v pastelových tónech, ale také divoce rostoucí rostliny v sytých nepřehlédnutelných barvách připomínajících džungli.

Květy kam se podíváš

Květované šaty či sukně jsou základ, který by své uplatnění našel ve skříni každé z nás. Zamilovat se můžete také do kalhot či nejrůznějších halenek, topů a košil s tímto oblíbeným potiskem. Pokud by na vás kousky oblečení poseté květy byly však příliš, sáhnout můžete i po méně nápadné variantě – doplňcích. Letos jsou v kurzu nejen květované kabelky a šátky, ale také boty, které vypadají jako rozkvetlá jarní louka.

Kde trendy kousky koupit?

Oblečení i doplňky s květinami najdete v mnoha obchodech. Proč ale obcházet všechny obchody jednotlivě, když se můžete podívat na nabídky různých značek na jednom místě, a to navíc v pohodlí domova? E-shop BigBrands.cz nabízí celou řadu módních kousků od nejrůznějších tvůrců a těšit se zde můžete nejen na široký výběr, ale také velmi příznivé ceny. Specializuje se totiž na flashsalové kampaně známých i méně známých brandů a není výjimkou, že zde objevíte perfektní kousky i s 80% slevou. Pokud zde narazíte na kousek, který zkrátka musíte mít, určitě s nákupem neotálejte. Oblečení, doplňky, šperky ale třeba i kosmetika nebo bytové doplňky jsou originální a stylové, je o ně velký zájem a kampaně jsou navíc časově omezené. Může se tak lehce stát, že váš vysněný kousek bude druhý den nenávratně pryč.

Foto: BigBrands

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu