Divočina s Humanic

Divočina s Humanic

28. května 2018, Humanic, jarní sezóna, zvířecí vzory, pantofle, boty k vodě, městské tašky, psaníčka

Sponzorované odkazy

Hitem nadcházející jarní sezóny se dle značky Humanic staly zvířecí vzory. Ty jsou naprosto na všem. Zvířecí vzory na kabelkách a psaníčkách, zvířecí vzory na pantoflích a botách určených k vodě. Kolekce doslova vyzývá k tomu, abyste vyrazili na lov! S touto zvířecí jarní sezónou objevíte své nespoutané já!

A jakoby značka Humanic věděla, že letošní jaro bude velmi teplé a předem se na to připravila. V její jarní kolekci totiž můžete najít také již zcela letní obuv – stylové pantofle a plážové boty k vodě. K botám, které jsou zdobené zvířecími vzory, doladíte svůj outfit pomocí městské kabelky či elegantního psaníčka na party. Leopardí vzory přitom naleznete na všem.

Nespoutané JÁ

Tématem této kolekce se stalo znovuobjevení vašeho nespoutaného JÁ a výzva k tomu, aby se ženy nebály a vyrazily na lov. Tyto myšlenky skvěle podporují zvířecí vzory na jednotlivých modelech. Pokud se tedy vydáte do víru velkoměsta a chcete zažít večerní venkovní party, nebo jen posedět v pravé poledne na kávě přímo v srdci rušného města, pak se vám kolekce bude líbit. Krásným kouskem jsou zlaté pantofle s leopardím páskem. Pantofle jsou skloubením moderního stylu, jelikož pro nadcházející sezónu se pantofle s uzavřenou špičkou staly cool novinkou pro svět módy, a také nesmrtelné klasiky – zvířecích vzorů. K těmto střevíčkům pro novodobou popelku se skvěle hodí party psaníčko s leopardím vzorem.

Z města přímo k vodě

V horkých dnech však rozpálené betonové město člověka rychle omrzí. Na to Humanic ve své kolekci myslel také. Z tohoto důvodu v kolekci nenaleznete jen stylové pantofle pro městské holky, ale také nazouvací boty k vodě, chcete-li plážovou obuv. Tyto botky jsou samozřejmě také s leopardím vzorem, avšak působí mnohem uvolněnějším dojmem. V kombinaci s leopardím vzorem je zdobí nápisy „LOVE“ a „PEACE“, což zachází až k hippie stylu, který se ke dnům u vody či v parku naprosto hodí. Jelikož jste ale moderní žena, klidně i k plážovému stylu můžete sáhnout po městské kabelce. Ta je taktéž zdobena zvířecími vzory, v kombinaci s béžovou barvou a řetízkem přes rameno.

Zdroj foto: Humanic

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, jaro, kabelky, letní boty, luxusní kabelky, módní kabelky, ostatní a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu