Louis Vuitton Men's SS18 kolekce

Louis Vuitton Men's SS18 kolekce

30. května 2018, Louis Vuitton, pánské oblečení, Louis Vuitton, SS18 kolekce, kolekci jaro a léto 2018

Sponzorované odkazy

Jelikož jaro je již v plném proudu a téměř nám svými teplotami přeskakuje rovnou na letní dny, je na čase se podívat trošku z blízka na novou jarní a letní kolekci roku 2018 pro pány, od značky Louis Vuitton. Dnešní tip je výhradně věnovaný pánům, ačkoliv spousta žen tuto značku miluje. Můžete se tak alespoň nechat inspirovat, milé dámy, jaký cool kousek pořídíte do šatníků svých drahých poloviček.

Jarní a letní kolekci 2018 pro pány nazvala společnost Louis Vuitton Men´s SS18. Jedná se o kolekci spring and summer 2018. Pánové se tak také dočkali novinek v módním světě a byla jim věnována plná pozornost, stejně jako ženám.

Kolekce jaro a léto 2018

Kim Jones, představitel značky, se nechal slyšet, že tato kolekce je postavená na kombinaci prvků z různých míst a souostroví. Hlavní myšlenka kolekce SS18 vznikla právě díky tomu, že si Kim prohlížel knihu „Atlas of Remote Islands: Fifty Islands I Have Not Visited and Never Will“ (Atlas vzdálených ostrovů: Padesát ostrovů, které jsem nikdy nenavštívil a nikdy je nenavštívím), a zjistil, že na všech těchto ostrovech byl.

Pánské oblečení Louis Vuitton

V nové kolekci se tak Kim pokusil vytvořit pánské oblečení, které v sobě skloubí módu a styl, spolu s dobrodružstvím z cestování, poznávání, objevování a s nádechem exotiky ze vzdálených míst. Jednalo se tak především o konkrétní místa, jakými je Nový Zéland, Velikonoční ostrovy a hlavně Havaj. Havaj v této kolekci nese nejvýznamnější roli. Inspirace z kultury a stylu Havaje dala vznik nové košili s názvem Aloha, která je ve stylu pleteniny a exotických listů. Značka Louis Vuitton tak vytvořila nové, originální a speciální havajské vzory, právě pro tuto kolekci. Další inspirací byl Honkong.

SS18 kolekce

Tato kolekce se tak stává opravdu nevšední novinkou. Jelikož na ostrovech se lidé věnují převážně windsurfingu, horolezectví, pěší turistice a surfingu, jsou také jednotlivé modely Vuittona propojeny se sportovním stylem. Současně však značka dostála svému elegantnímu puncu. Tato netradiční kolekce je plná kontrastů elegance a sportu, městského stylu a cestování. Ukazuje dvojí tvář každého muže. Tkaniny použité na modely jsou velice lehké a příjemné. Kolekce je již k dostání v klasických obchodech Louis Vuitton.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, jaro, módní značky a návrháři, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu