Pánové, jste připraveni na léto, vyletněte se!

Pánové, jste připraveni na léto, vyletněte se!

30. dubna 2018, Queens a pánské kraťasy

Sponzorované odkazy

Nejen dámy mohou vytáhnout ze skříní sukně a krátké kalhoty, ale i pánové. Jarní ráz počasí napovídá, že léto bude parné a takové šik šortky či kraťasy jistě přijdou v horkém létě vhod.

Šortky a kraťasy jsou pohodlným módním kouskem, který mají rády muži i ženy. Dnes se zaměříme na pány, a dáme jim tipy, co letos frčí.

Carhartt WIP SwellCarhartt WIP Swell

Tmavě modré Carhartt

Carhartt WIP Swell Short jsou tmavě modré kraťasy ke kolenům, se dvěma vnitřními a dvěma našitými kapsami. Vyrobeny jsou ze směsi 97 % bavlna a 3 % elastanu. V pase je pevný pás, doplněný ještě tkaničkou k regulaci. Nohavice mají ohrnovací efekt. Kousek vyjde na 1 559 Kč.

LRG TS Ripstop GatgoLRG TS Ripstop Gatgo

V army stylu

LRG TS Ripstop Gatgo Short v olivovém provedení jsou praktické mnoha kapsami vybavené pánské šortky. Mají kapsy nakládané postranní, boční vnitřní a zadní našité. Kousek je vyroben ze 100 % bavlny a vyjde vás na 1 299 Kč.

Urban Classics Open Edge Terry CargoUrban Classics Open Edge Terry Cargo

Ve znamení pohodlí

Pohodlné Urban Classics Open Edge Terry Cargo Shorts ve světle olivové barvě jsou vyrobeny ze směsi 84 % bavlny a 16 % polyesteru. Kraťasy mají boční vnitřní kapsy a další dvě našité boční. Příjemná barva bude skvělým doplněním k jakémukoliv tričku. Tenhle kousek je k mání za cenu 699 Kč.

Levi’s 501 HemmedLevi’s 501 Hemmed

Krátká kultovka od Levis

Levi’s 501 Hemmed Short livin easy ltwt vycházejí z kultovních džíny s dlouhými nohavicemi Levis 501. Jsou to šik modré pánské jeans kraťasy od světoznámé značky Levi’s se zadními kapsami. Vyrobeny jsou ze 100 % denimu a jejich cena činí 1 499 Kč.

M NSW TchM NSW Tch

Sportovně elegantně

Jako sportovní styl střihnutý elegancí působí tyto kraťasy značky Nike, s pojmenováním M NSW Tch Fleece Short v šedé melanži. Kousek má decentní černé logo na levé nohavici. Šortky jsou pohodlné díky 69 % bavlny s příměsí 31 % polyesteru vyjdou na 1 799 Kč.

Nevybrali jste si? Tak mrkněte na další prima kousky na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu