Černá a jaro? Proč ne?

Černá a jaro? Proč ne?

20. května 2018, černá, tak se nosí černá, dámská móda

Sponzorované odkazy

Černá odjakživa patřila ke klasickým barvám, které se hodí snad na každou příležitost a ke všemu. Černou barvou looku téměř nic nepokazíte, právě naopak. Černá je symbolem elegance, ale také může vypadat svůdně a sexy. To, že se černá hodí i pro jarní a letní období vědí také na Bonprixu, který přináší spousty nových modelů.

Podívejte se, jak nosit černou i na jaře, kdy vše kolem hraje krásnými barvami.

Květy a černá

Skvělým důkazem toho, že černou můžete nosit také na jaře, je například černá sukně s květinovým potiskem z jarní řady RAINBOW. Jedná se o lehkou sukni ze vzdušného materiálu, který pod koleny, kde končí spodnička, lehce prosvítá. Sukně ke kolenům a má volán na lemu a na straně. Zdobí ji pasová šňůrka, zavazující se na mašli. Sukně se hodí jak ke sportovnímu volnočasovému stylu, kdy k ní zvolíte volnější tričko a botasky, tak na slavnostnější příležitosti, s lodičkami. Pořídíte ji za 899 Kč.

Dámská jarní móda

Mezi jarní hity v oblasti módy také patří nějaký ten pátek overaly. Overal je slušivý komplet ušitý z jedné látky. Na Bonprix naleznete dlouhý kalhotový overal černé barvy, který taktéž pochází z kolekce RAINBOW. Vrchní část overalu je zakončena sexy topem na ramínka, se zipem ve výstřihu a volány. Spodní část je kalhotová ke kotníkům. Uprostřed je overal rozdělen šňůrkou na stažení v pase, díky které vynikne ženskost a tvar vaší postavy. Černý overal nádherně zjemňují romantické vzory bílých růží, které naprosto vyzývají k jarní svěží náladě, kdy vše kolem kvete. Overal se taktéž hodí pro nošení na volný čas, ale i na společenské události, se sakem a podpatky. K dostání za 899 Kč.

Krásky chodí v černé

Toužíte-li být na rande, večeři při svíčkách či na nějaké jarní akci sexy kočkou, pak zvolte také černou pro vaše boty. Černá je prostě klasika. Je to známka stylu, elegance i přitažlivosti. Na Bonprixu jsou během jarní sezóny k dostání mnohé krásné lodičky, ale tyto jsou naprosto top, proto vám je teď také představíme. Jedná se o vyšší kotníkové boty na podpatku černé barvy, s otevřenou špičkou. Absolutně nejhezčím prvkem je ale to, že nejsou z celistvého materiálu, nýbrž různě „vykrajovány“ do ornamentů kytiček. Celé to pak připomíná černou krajku, která je, jak víme, pro muže symbolem dráždivosti a ženskosti. V těchto botách zaručeně sklidíte úspěch. Cena bot je 699 Kč.

Zdroj foto: Bonprix

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, jaro, letní boty, lodičky, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu